13.9 C
Panevėžys
Antradienis, 30 balandžio, 2024

Darbą pradeda naujoji Panevėžio rajono savivaldybės Jaunimo reikalų taryba

Panevėžio rajono savivaldybės taryba patvirtino 2019–2023 m. Jaunimo reikalų tarybos sudėtį ir nuostatus.

Jaunimo atstovai į Jaunimo reikalų tarybą išrinkti viešo jaunimo organizacijų ir su jaunimu dirbančių organizacijų, mokinių savivaldų atstovų, veikiančių savivaldybės teritorijoje, susirinkimo metu. Į Jaunimo reikalų tarybą išrinkti šeši jaunimo atstovai. Dar šešis tarybos atstovus delegavo Savivaldybės tarybos komitetai.

Jaunimo reikalų tarybą sudaro dvylika atstovų: Ramygalos gimnazijos mokinių parlamento narės Ugnė Čeponytė ir Iveta Jurgaitytė, Ramygalos kultūros centro padalinio Atviro jaunimo centro atstovai Gintarė Rankelytė, Viktorija Riselytė ir Dovydas Tumelis, Naujamiesčio gimnazijos mokinių parlamento narys Danas Zavieža, Panevėžio rajono savivaldybės tarybos Kaimo, sveikatos ir socialinių reikalų komiteto nariai Vidas Augulis, Daiva Juodelienė ir Modesta Petrauskaitė, Švietimo, kultūros, jaunimo ir savivaldos reikalų komiteto nariai Dalius Dirsė ir Lina Kairytė bei Biudžeto, ekonomikos ir investicijų komiteto narys Donatas Tumas.

Savivaldybės jaunimo reikalų taryba nagrinėja su jaunimo politika susijusius klausimus, teikia savivaldybės institucijoms ir įstaigoms pasiūlymus dėl jaunimo politikos, jos įgyvendinimo, jaunimo politikos įgyvendinimo priemonių finansavimo prioritetų savivaldybėje, su jaunimo politikos įgyvendinimu savivaldybėje susijusių teisės aktų projektų.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Panevėžio rajono meras su verslo asociacijos atstovu aptarė bendradarbiavimo galimybes

confident-noyce

Nekilnojamojo turto prekyba Panevėžio rajone – nurimusi

confident-noyce

Panevėžio rajono Metų kultūros darbuotojos vardas – miežiškietei B. Titienei

confident-noyce

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau