14.8 C
Panevėžys
Ketvirtadienis, 2 gegužės, 2024

2023-iųjų palinkėjimai Panevėžio rajono gyventojams: sveikatos, bendrystės ir šilumos

AutoriusMODESTAS PARIAUKA
FotoRIMVYDAS ANČEREVIČIUS, ŽIVILĖ VEČIORKUTĖ, ASMENINIS ALBUMAS, freepik.com

Paskutiniame šių metų laikraščio „Tėvynės“ numeryje – jau tradicija tapusių žinomų Panevėžio rajono žmonių, „Tėvynės“ herojų linkėjimai ir sveikinimai 2023-iesiems metams.

A. Kačarauskienė.

Smilgių bendruomenės centro „Bitė“ pirmininkė Asta KAČARAUSKIENĖ:

– Visiems norėčiau palinkėti šventinės nuotaikos, sveikatos, ramybės, bendrystės, mokėjimo saugoti save ir šalia esančius. Santarvė ir vienybė – šiuo metu svarbiausia, ko žmogui reikia.

V. Sabonis.

Panevėžio miesto ir rajono policijos komisariato viršininkas Vidas SABONIS:

– Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato bendruomenė 2023-iaisiais metais linki pamiršti visas negandas, ligas ir nesėkmes. Lai Naujieji metai atneš tik laimę, džiaugsmą, viltį ir sveikatą.

K. A. Rimkus.

Panevėžio rajono savivaldybės Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Kęstutis Algirdas RIMKUS:

– 2023-iaisiais sau ir kiekvienam Panevėžio rajone gyvenančiam, dirbančiam, besimokančiam mūsų bendruomenės nariui linkiu taikos, sveikatos, energijos siekiant mūsų vizijos „Panevėžio rajonas 2030 metais – sveika, saugi ir išsilavinusi bendruomenė, tausojanti aplinką, puoselėjanti kultūros paveldą konkurencingame žemės ūkio ir verslo krašte“.

K. Raziūnienė.

Liūdynės kultūros centro vadovė Karolina RAZIŪNIENĖ:

– Linkiu vertinti dabarties akimirkas, džiaugtis kiekviena diena, kasdien apkabinti mylimus žmones ir priminti jiems, kokie jie brangūs. Taip pat linkiu nuolat pastebėti, kiek gražių ir gerų dalykų vyksta mūsų gyvenimuose ir nepavargti už tai dėkoti. Lai 2023-ieji metai būna kupini bendrystės, gerų emocijų ir laimės.

A. Mulevičius.

Vadoklių kultūros centro meno vadovas Alpas MULEVIČIUS:

– Panevėžio rajono žmonėms, „Tėvynės“ laikraščio skaitytojams palinkėsiu stiprios sveikatos ir ramybės. Tegul visus šventinė nuotaika įkvepia naujiems darbams. To būtent palinkėčiau visiems, ypač – meno, kultūros žmonėms ir kolektyvams. Tegul gausus tiek liaudiškos muzikos kapelomis, tiek ir kitais ansambliais Panevėžio rajonas taip ir toliau aktyviai propaguoja lietuvių liaudies folklorą bei linksmina gyventojus.

R. Budreika.

Miežiškių seniūnijos seniūnas Remigijus BUDREIKA:

– Panevėžio rajono gyventojams norėčiau palinkėti susikaupimo, ramybės, pamiršti visas buvusias negandas ir ligas. Į gyvenimą žiūrėti optimistiškai ir visus 2023-iuosius praleisti tik kuo geriau.

R. Jankevičienė.

Panevėžio rajono švietimo centro direktoriaus pavaduotoja Rasa JANKEVIČIENĖ:

– Pirmiausia noriu palinkėti sustoti. O tada vėl pamatyti tėvų sodyboje tau gimus pasodintą ąžuolą, su kuriuo vis lenktyniaudavai – kuris aukštesnis. Išgirsti po kojomis girgždantį sniegą, seną drevę stuksenantį genį, pakelti akis į siūbuojančias pušų viršūnes, giliai įkvėpti svaiginančio jų kvapo ir tada pamatyti Elnią devyniaragį, savo raguose atnešantį saulę, nuo seno surikiuojančią visus lietuvio darbus. Esame Lietuvos sengirėse užaugusi tauta, kurios genuose užkoduotas artumas gamtai, tad mėgaukimės amžinojo gamtos rato versme, padedančia… suteikiančia… įkvepiančia…

D. Dirsienė.

Naujamiesčio mokyklos direktorė Daiva DIRSIENĖ:

– Norėčiau palinkėti visiems sveikatos ir ramybės, kas šiuo sunkiu laikotarpiu ir yra svarbiausia. Nepamiršti skirti laiko sau ir pasibūti tik su savimi, savo mintimis ir darbais.

V. Liudvinavičius.

Ėriškių kultūros centro kultūrinių veiklų koordinatorius ir organizatorius Valdemaras LIUTKEVIČIUS:

– Linkiu visiems Panevėžio rajono gyventojams tikrumo, ramybės ir šiek tiek, žiūrint į dalykus, kurie yra toli, pastebėti ir šalia esančius.

V. Arbutavičius.

Bitininkas Vaidas ARBUTAVIČIUS:

– Kasdieniame skubėjime linkiu neužmiršti pasidžiaugti pačiais svarbiausiais šio laikotarpio momentais, artimųjų šypsenomis, jaukumo kupinais pokalbiais. Linkiu Panevėžio rajono žmonėms ir „Tėvynės“ skaitytojams susikaupimo, savo tikslų siekimo ir noro padėti tiems, kuriems reikia pagalbos.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Panevėžio rajono meras su verslo asociacijos atstovu aptarė bendradarbiavimo galimybes

confident-noyce

Nekilnojamojo turto prekyba Panevėžio rajone – nurimusi

confident-noyce

Panevėžio rajono Metų kultūros darbuotojos vardas – miežiškietei B. Titienei

confident-noyce

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau