10.7 C
Panevėžys
Penktadienis, 26 balandžio, 2024

2018 metais „Eurovizijos“ dainų konkursas vyks Lisabonoje

63-iasis „Eurovizijos“ dainų konkursais kitais metais vyks didžiausiame Portugalijos mieste – sostinėje Lisabonoje. Tai paskelbė Europos Transliuotojų Sąjunga ir portugalų transliuotojas RTP.

2018 metų „Eurovizijos“ dainų konkurso pusfinaliai vyks gegužės 8 ir 10 dienomis, o finalas – gegužės 12 dieną.

Portugalijoje „Eurovizija“ vyks pirmą kartą. Šalis įgijo teisę organizuoti konkursą po to, kai jos atstovas Salvadoras Sobralis šiemet Kijeve tapo konkurso nugalėtoju, atlikęs sesers Luisos kurtą dainą „Amar Pelos Dois“. Daina finale surinko 758 taškus.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Švedijai šių metų „Eurovizijoje“ atstovaus dvyniai iš Norvegijos

confident-noyce

Suskaičiavus vėlavusius „Eurovizijos“ žiūrovų balsus, nugalėtojai nesikeičia

confident-noyce

Lietuvai „Eurovizijoje“ šiais metais atstovaus Silvester Belt

confident-noyce

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau