-2.6 C
Panevėžys
Sekmadienis, 23 vasario, 2025

Panevėžio laisvoje ekonominėje zonoje – nauja kepykla

AutoriusRAIMONDA MIKUČIONYTĖ
FotoŽIVILĖ VEČIORKUTĖ
Panevėžio laisvoje ekonominėje zonoje – nauja kepykla.

Panevėžio laisvojoje ekonominėje zonoje (LEZ) neužilgo duris tvers kepykla, priklausanti bendrovei „AR Maistas“.  

Panevėio LEZ vadovas Rokas Krivonis paaiškino, kad kepyklos pastatas jau pastatytas.

„Beliko įrengti vidų ir bendrovės „AR Maistas“ kepykla galės pradėti veiklą – kepti gardėsius, kurių prekinis ženklas – „Saulės grūdas“. Šį pavasarį Panevėžio LEZ’e statybas pradės ir bendrovė „Arginta Engineering“. Jie jau gavo statybos leidimus ir būsimoje statybų teritorijoje jau yra pastatyta reklama. Šiuo metu LEZ‘o teritorijoje veiklą vykdo nemažai įmonių: „AQ Wiring Systems“, „Ektornet“, „Devold“, „Spektrus EU“ ir kitos. Todėl laisvų plotų mažai belikę ir jau negalėtume pasiūlyti žemės sklypų didesnėms statyboms“, – pristatė, kas vyksta šiuo metu LEZ teritorijoje R. Krivonis.

Panevėžio laisvoje ekonominėje zonoje – nauja kepykla.

Įmonės „AR Maistas“ vadovas Stasys Rimkevičius patvirtino, kad LEZ‘o teritorijoje kepyklos pastatas jau pastatytas.

„Kai baigsime įrengti vidų, kepykla pradės darbą. Tai greičiausiai bus vasarą. Planuojame, kad kepykloje darbuosis apie 50 žmonių. Kepsime gardėsius, kuriuos žmonės mėgsta ir žino mūsų prekinį ženklą „Saulės grūdas“. Tai ir traškučiai, ir meduoliai, ir trapučiai bei kiti gaminiai“, – pasakojo S. Rimkvevičius.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

VMVT: nustačius grubius pažeidimus Kelmės rajone sustabdyta duonos kepyklėlės veikla

JP Redakcija

Radviliškių kaimo kepyklai – Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas

JP Redakcija

Naujos Panevėžio laisvosios ekonominės zonos steigimo klausimas atidedamas

JP Redakcija

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau

WordPress Ads