10.9 C
Panevėžys
Ketvirtadienis, 2 gegužės, 2024

Gegužės 29-oji Panevėžyje

Kokie renginiai, įvykiai, susitikimai vyks Panevėžyje gegužės 29 d.

Posėdis. 10 val. Butų pirkimo komisijos posėdis.

Atidarymas. 17 val. Panevėžio miesto dailės galerijoje vyks modernaus meno muziejaus MO pristatymas.

Posėdis. 17.15 val. Nevyriausybinių organizacijų (NVO) tarybos posėdis.

Pristatymas. 17.15 val. G. Petkevičaitės-Bitės viešosios bibliotekos konferencijų salėje – susitikimas su literatūrologe, rašytoja, Nacionalinės premijos laureate prof. dr. Viktorija Daujotyte. Naujausių jos knygų „Prigimtinės kultūros ratilai“ ir „Lituanistika Lietuvos akivaizdoje“ pristatymas.

Orai. Antradienį vėl be lietaus, kai kur nuo kaitrios saulės gelbstės didesni debesys. Dvelks pietinių krypčių vėjas. Vilniuje ir Kaune vyraus permainingas debesuotumas. Dieną bus apie 28–29 laipsnius karščio. Šiauliuose ir Panevėžyje dienos metu oras įkais iki 27 laipsnių. Vakarėjant gali išaugti debesuotumas. Pajūryje bus giedra. Dieną bus apie 25 laipsnius šilumos.

Horoskopai. Siūlome paskaityti antradienio horoskopus. Gal šiandien jums palanki diena?

Dienos citata. „Moteris apdairesnė meilės reikaluose negu vyras, nes jai meilė kur kas svarbesnis viso gyvenimo dalykas ir veiklos objektas“. Vašingtonas Irvingas.

DĖMESIO! Jei norite su JP skaitytojais pasidalinti apie jūsų įmonėje, įstaigoje, organizacijoje vykstančiais renginiais, parodomis, informaciją galite siųsti el. paštu info@jp.lt arba paskelbti rubrikoje PRANEŠK!


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau