Panevėžyje įsikūręs gastrobaras „Riverside“ pasitinka pirmąjį gimtadienį

AutoriusDOVILĖ BARVIČIŪTĖ
FotoRIMVYDAS ANČEREVIČIUS, BENDROVĖS
Panevėžyje įsikūręs gastrobaras „Riverside“ pasitinka pirmąjį gimtadienį.

Panevėžyje gerai žinomas gastrobaras „Riverside“, vasarai įpusėjus, dar plačiau atveria širdį – ilgina darbo laiką – ir trečiadieniais nuo 12 valandos laukia savo klientų bei pradeda teikti dienos pietus. Be to, gastrobaras pasitinka vienerių metų sukaktį, kartu kviečia pažymėti šią mažą, bet svarbią šventę. 

Nauja paslauga – dienos pietūs

Adresu Kranto g. 36 įsikūrusio gastrobaro „Riverside“ virėjai jau nuo kitos savaitės teiks skirtingus dienos pietų pasiūlymus. Vyriausias restorano virtuvės šefas Emilis Skurdenis kartu su komanda nustebins kiekvieną – ir tuos, kurie mėgsta tradicinius patiekalus, ir tuos, kurie ieško išskirtinumo.

Gimtadienis – skanus ir saldus

Dar viena džiugi žinia – pernai duris atvėręs gastrobaras, liepos 23-ąją dieną pasitinka pirmąjį savo gimtadienį. Tądien restoranas pasipuoš išskirtinėmis detalėmis, gamins šventinius kokteilius bei desertus, kuriuos dovanos savo klientams. Bus ir didžėjus, ir staigmenos, ir dovanos, ir didelis tortas, kurį vakare gastrobaro kolektyvas dalinsis kartu su svečiais.

A. Varna.

Stebina kiekvieną kartą

Gastrobaras Panevėžyje iš kitų kavinių, barų restoranų išsiskiria keliomis detalėmis. Malonus aptarnavimas, didelis kokteilių pasirinkimas, subtilus interjeras kiekvieną apsilankymą paverčia nepakartojamu.

O įdomiausia tai, kad didelį patirtį užsienio restoranuose sukaupęs „Riverside“ direktorius Aurimas Varna vieną gražią idėją atsivežė į Lietuvą ir ją taiko būtent šiame gastrobare.

Anglijoje daug metų dirbęs „Pret a manger“ restorano vadovu, A. Varna išmoko vertinti, atsidėkoti ir žino, kaip nustebinti svečius.

„Taip pat mūsų šefas Emilis nestokoja originalumo – paruošia vieno kąsnio užkandukus, praeina pro restoraną ir vaišina svečius. Lygiai taip pat su kokteiliais, barmenės sugalvoja kokį naują gėrimą, o norėdamos sulaukti įvertinimo – į degustaciją jungia ir restorano svečius. Stengiamės nuolat stebinti savo klientus ir taip juos pamaloninti“, – kalbėjo A. Varna.

E. Skurdenis.

Kviečia švęsti asmenines šventes

Ant Nevėžio kranto įkurtame gastrobare galima ne tik leisti laiką pasitinkant saulėlydį, bet ir švęsti asmenines šventes: gimtadienius, krikštynas, vestuves arba užsisakyti degustacinę vakarienę. Tam antrame aukšte įkurta jauki, išskirtiniu dizainu pasižyminti didelė ir privati erdvė. Klientams suteikiama galimybė nuomotis ir visą restoraną, kuriame telpa nuo  80 iki 100 žmonių.

„Jeigu turime privačią šventę, šefas Emilis asmeniškai su užsakovu suderina maistą, paklausia, ko klientas nori, ką mėgsta, kokie poreikiai. Įsivertiname užsakovo biudžetą ir taip bandome rasti optimaliausia variantą – kad ir kaina tiktų, ir maistą turėtų tą, kurio nori. O konditerė Margarita nustebins, čia vietoje, pagamintais saldėsiais “, – sakė A. Varna.

Klientų pageidavimui gastrobaro darbuotojai gali pasiūlyti ir šventinę programą, rekomenduoti atlikėjus ar renginio vedėjus.

Panevėžyje įsikūręs gastrobaras „Riverside“ pasitinka pirmąjį gimtadienį.

Didelis kokteilių pasirinkimas

Anot gastrobaro vadovo, kokteiliai – dar viena stiprioji baro pusė.

„Prieš atsidarant samdėme profesionalią konsultantų komandą, kuri padėjo sudėlioti gėrimų meniu, apmokė barmenus kaip profesionaliai paruošti kokteilius. Mums svarbu turėti kuo aukštesnę kokybę, kad visada kokteilis būtų papuoštas, kažkuo galėtume nustebinti žmones. Skonių, spalvų ir vaizdų čia labai daug“,  – teigė A. Varna.

„Riverside“ – tai puiki vieta naujų skonių atradimui, kai kiekvienas kąsnelio skonis nugabena į skirtingą kultūrą ir leidžia ja pasimėgauti be didelių pastangų, o kokteiliai tokio magiško skonio apie kuriuos šneka visas miestas.

Jeigu norite švęsti gimtadienį, draugų susitikimą, įmonės vakarėlį ar užsisakyti verslo pietus dėl rezervacijos skambinkite telefonu (8-45) 45 43 34.

Daugiau informacijos: https://www.facebook.com/riverside.panevezys.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Bankruotuoja Marijampolės sušių restoranas: atleidžiami 28 darbuotojai

JP Redakcija

Pažeidimai nustatyti 23 Palangos maitinimo įstaigose iš 33

JP Redakcija

Dalis restoranų per Kūčias bus pilni, vis dažniau vakarienė užsakoma į namus

JP Redakcija

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau

WordPress Ads