Gastrobaras „Riverside“ atnaujino meniu: pietūs vaikams – tik 1 euras

AutoriusDOVILĖ BARVIČIŪTĖ
FotoŽIVILĖ VEČIORKUTĖ
„Riverside“ vyriausiasis virtuvės šefas E. Skurdenis.

Panevėžyje, adresu Kranto g. 36 įsikūręs gastrobaras „Riverside“, pasitinka naują – rudens sezoną ir atnaujina meniu, kuriame gausu sodo ir miško gėrybių.

Lėkštėje – ruduo

„Esame restoranas, kuris nuolat prisitaiko prie sezoniškumo. Mums svarbu, kas yra čia ir dabar, kas šviežia ir kas mėgstama lietuvių. Ruduo – tinkamas metas pietus praturtinti šio sezono gėrybėmis, todėl restorane atsirado nemažai naujienų. Viena jų – miško grybų sriubą, kuri neabejotinai sušildys vėsų rudens vakarą“, – sako restorano „Riverside“ vyriausiasis virtuvės šefas Emilis Skurdenis.

Virtuvės komanda, prisitaikydama prie rudens sezono, į menių įtraukė ir kitų patiekalų, kuriuose dominuoja moliūgai, miško karaliai baravykai, raudonikiai, voveraitės bei kitos rudeninės gėrybės.

Virtuvės komanda, prisitaikydama prie rudens sezono, įtraukė patiekalų, kuriuose dominuoja moliūgai, miško karaliai baravykai, raudonikiai, voveraitės bei kitos rudeninės gėrybės.

Silkutė – lyg meno kūrinys

„Šį rudens sezoną norėjome grįžti prie labiau tradicinių patiekalų, tai: silkutė, bulviniai blynai, tortas „Napoleonas“. Rodos, patiekalų skoniai ir pavadinimai girdėti, mėgstami, bet mes siekiame parodyti, kaip galima minėtus patiekalus pagaminti kitaip, išskirtinai, net ir juos pateikti galima labai išradingai. Paprasta silkutė lėkštėje gali atrodyti kaip meno kūrinys“, – kalbėjo Emilis.

Mėgstamiausia patiekalai mažyliams

„Riverside“ virtuvės komanda pasirūpino ir šeimos pietumis. Kiekvieną penktadienį ir šeštadienį, nuo 15 iki 18 valandos, kolektyvas kviečia paminėti šeimos popietę, kurios metu, tėveliams užsisakant pietus, jų vaikučiams patiekalai iš mažylių meniu kainuos vos 1 eurą.

Dar viena gera žinia – vaikai bus vaišinami nemokamais gėrimais. O vaikiškame meniu skaniausi jų patiekalai. Tai – vištienos piršteliai su bulvytėmis, daržovėmis ir padažiuku, žuvies piršteliai ir, žinoma, neapsieinama be keptų varškėtukų.

„Vaikų klausėme, ką jie mėgsta labiausiai. Kokius atsakymus išgirdome, tas meniu ir yra“, – šypsojosi Emilis.

Tėveliams užsisakant pietus, jų vaikučiams patiekalai iš mažylių meniu kainuos vos 1 eurą.

Siūlo dienos pietus

Jau kurį laiką restoranas siūlo ir dienos pietus, kuriuos dažniausiai sudaro du patiekalai – sriuba ir karštas patiekalas arba sriuba ir salotos. Tai puiki proga tiems, kas pietauti nevažiuoja į namus ir nesineša maisto į darbą.

Be to, dienos pietūs sutaupo ne tik klientų laiką, bet ir pinigus, nes toks pietų komplektas įprastai kainuoja mažiau, nei patiekalus užsakant atskirai.

Daugiau informacijos apie  skonius, naujienas, ir staigmenas galima rasti čia.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Bankruotuoja Marijampolės sušių restoranas: atleidžiami 28 darbuotojai

JP Redakcija

Pažeidimai nustatyti 23 Palangos maitinimo įstaigose iš 33

JP Redakcija

Dalis restoranų per Kūčias bus pilni, vis dažniau vakarienė užsakoma į namus

JP Redakcija

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau

WordPress Ads