13.9 C
Panevėžys
Trečiadienis, 23 spalio, 2024

Utenoje panevėžiečiai dviratininkai iškovojo medalį

AutoriusJPFotoORGANIZATORIŲ

Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijos dviratininkai dalyvavo Utenoje vykusiose Velo CX dviračių kroso varžybose.

Gimnazijos auklėtinis Ignas Kertenis jaunių grupėje iškovojo 2-ąją, o Adrijus Kyguolis  – 4-tąją vietas. Arnas Bilertas dėl dviračio gedimo distancijos nebaigė.

„Džiaugiuosi Igno Kertenio kovingumu. Likus dviem ratams iki varžybų pabaigos jis  griuvo ir susižeidė, tačiau nepaisant sužalojimų Ignas tęsė lenktynes ir sugebėjo finišuoti antras“, – sakė treneris Algimantas Buividas.

Varžyboms sportininkus ruošė Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijos dviračių treneriai Algimantas Buividas ir Dmitrii Leopold.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Treko čempionate – puikūs Panevėžio sporto centro dviratininkų pasiekimai

confident-noyce

Dviračių kroso varžybose panevėžiečiai užėmė prizines vietas

confident-noyce

Panevėžiečiai dviratininkai iškovojo medalius

confident-noyce

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau