9.9 C
Panevėžys
Trečiadienis, 23 spalio, 2024

Vietos savivaldos diena paminėta Ramygaloje

AutoriusJPFotoPANEVĖŽIO RAJONO SAVIVALDYBĖ

Panevėžio rajono savivaldybėje Vietos savivaldos diena šiemet pažymėta fizine veikla gamtoje ir kultūros akcentais. Saulėtas ruduo suteikė puikią galimybę aktyviai praleisti laiką gelstančių lapų nušviestame Ramygalos miesto parke. Čia renginio dalyviams – savivaldybės vadovams, administracijos darbuotojams, seniūnams surengtos diskgolfo varžybos.

Diskgolfas yra viena greičiausiai populiarėjančių sporto šakų pasaulyje. 2021 metais Ramygaloje įrengtas 9 krepšių diskgolfo parkas iš karto tapo šios sporto šakos fanų – ir mėgėjų, ir profesionalų – traukos centru.

Su žaidimo taisyklėmis į keturias komandas pasiskirsčiusius dalyvius supažindino Ramygalos gimnazijos fizinio ugdymo mokytojas metodininkas Egidijus Marozas ir šios sporto šakos entuziastas ramygalietis Vytautas Klimašauskas. Užvirė aistringa kova tarp žaidėjų, svaidant diskus į krepšius. Kiekvienas metimas buvo palydimas pačių komandų dalyvių ir sirgalių palaikymo šūksnių.

Išbandę jėgas diskgolfo parke šventės dalyviai patraukė į Ramygalos kultūros centrą. Meras Antanas Pocius pasveikino susirinkusiuosius su Vietos savivaldos diena ir palinkėjo darnaus, sutelkto darbo krašto gyventojų gerovei.

Savivaldai labiausiai nusipelniusiems darbuotojams meras įteikė savivaldybės reprezentacines dovanas.

Upytės seniūnijos seniūnas Giedrius Koženiauskas įvertintas už rūpinimąsi Upytės (Čičinsko) kalno kraštovaizdžiu ir istorinių vertybių puoselėjimą.

Investicijų ir užsienio ryšių skyriaus vedėja Miglė Bražėnienė apdovanota už įvairių projektų inicijavimą ir darnų įgyvendinimą bendradarbiaujant su kitais skyriais bei išskirtinį darbą su ukrainiečių vaikais.

Architektūros skyriaus vyriausiajai specialistei Svajai Trečiokienei apdovanojimas skirtas už sklandų darbų organizavimą ir įgyvendinimą nuolat besikeičiant teisės aktams.

Ramygalos kultūros centro scenoje buvo parodytas Ramygalos kultūros centro Daniūnų padalinio mėgėjų teatro „Riba“ spektaklis „Trys mylimos“ (autorė Žemaitė, režisierė Ernesta Liužinienė). Spektaklis šiemet vykusioje XIX suaugusiųjų mėgėjų teatrų šventėje „Anoj pusėj Krekenavos“ apdovanotas antro laipsnio diplomu.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Apdovanoti gražiausių Panevėžio rajono sodybų šeimininkai

confident-noyce

Liūdynėje atidaryti grupinio gyvenimo namai: tai yra pirmoji tokio tipo socialinė paslauga Panevėžio rajone

confident-noyce

Nusausinti vandens telkiniai išsprendė problemas Paliūniškyje ir Perekšliuose

confident-noyce

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau