Panevėžio kolegijos studentams – „Amber Grid“ stipendijos

AutoriusJPFotoPK

Panevėžio kolegijoje lankėsi AB „Amber Grid“ atstovai. Vizito tikslas – įmonės atstovų motyvacinis pokalbis su Elektromechanikos bei Elektros ir automatikos įrenginių studijų programų I ir II kurso studentais.

„Amber Grid” – kolegijos socialinis partneris. Įmonė nuolat priima studentus praktikai, kviečia į ekskursijas.  Jų dėka būsimi inžinieriai apie karjeros galimybes išgirsta iš pirmų lūpų ir turi galimybę prisidėti prie inovacijų kūrimo.

Skatinamosios stipendijos skiriamos:

  1. Justui Sarokui – Elektros ir automatikos įrenginių studijų programos I kurso studentui;
  2. Mantui Faustui Vidugiriui – Elektromechanikos studijų programos I kurso studentui;
  3. Kristupui Dirsei – Elektromechanikos studijų programos II kurso studentui;
  4. Rasai Kireilei – Elektromechanikos studijų programos II kurso studentei.

Studentams skiriamos 300 eurų (I kursas) bei 200 eurų (II kursas)  stipendijos 2024/2025 m. m. rudens semestrui (t. y. penkių mėnesių laikotarpiui).


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Panevėžio kolegija plečia socialinių partnerių ratą

confident-noyce

11 gimnazistų komandų varžėsi Panevėžio kolegijos konkurse

confident-noyce

Panevėžio kolegija ir Panevėžio „Minties“ inžinerijos gimnazija stiprina tarpusavio ryšius

confident-noyce

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau