Tarptautiniame turnyre Serbijoje panevėžiečiai iškovojo bronzos medalius

AutoriusJPFotoORGANIZATORIŲ

Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijos imtynininkai sėkmingai pasirodė Tarptautiniame imtynių turnyre Serbijoje, Kanjidža mieste.

Gimnazijos auklėtiniai Mangirdas Braždžiūnas ir Ugnius Čižiūnas savo svorio kategorijose  pasidabino 3 vietos – bronzos medaliais.

„Imtynininkai parodė tikrą kovotojų charakterį ir pelnytai lipo ant apdovanojimų pakylos. Kitiems Panevėžio sportininkams sekėsi kukliau, bet įgyta labai svarbi patirtis“, – sakė treneris Marius Baranauskas.

Tarptautiniame imtynių turnyre Serbijoje varžėsi 370 sportininkų iš Slovėnijos, Švedijos, Bosnijos ir Hercogovinos, Vengrijos, Slovakijos, Rumunijos, Ukrainos, Serbijos, Čekijos, Kroatijos, Austrijos, Lietuvos, Graikijos ir Moldavijos.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Tarptautiniame turnyre panevėžiečiai iškovojo aukso ir bronzos medalius

confident-noyce

Tarptautiniame turnyre panevėžiečiai iškovojo medalius

confident-noyce

Imtynių turnyre panevėžietis J. Martinonis iškovojo sidabrą

confident-noyce

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau