Įmonė „Kadex“ švenčia 30 metų jubiliejų: pagerbti ir pasveikinti ilgamečiai bendrovės darbuotojai

AutoriusDOVILĖ BARVIČIŪTĖFotoŽIVILĖ VEČIORKUTĖ
Įmonė „Kadex“ švenčia 30 metų jubiliejų: pagerbti ir pasveikinti ilgamečiai bendrovės darbuotojai.

Šalia Panevėžio, Pažagieniuose, adresu Šilagalio gatvė 1 įsikūrusi bendrovė „Kadex“, šį rudenį švenčia veiklos 30-metį. 1994 metais spalio 20 dieną verslininko Algio Povilausko įkurta didmeninės ir mažmeninės prekybos bendrovė tiekia aukščiausios kokybės atsargines detales sunkvežimiams, autobusams ir priekaboms.

Vieni iš lyderių Lietuvoje

Per 30 prekybos metų bendrovė tapo vienu iš sunkvežimių atsarginių detalių rinkos lyderių Lietuvoje. Ilgus metus formuotas tiekėjų tinklas, sėkminga prekyba ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje, per visus šiuos metus iš nedidelio atsarginių detalių sandėlio užaugo į stabilų verslą ir leido išplėsti paslaugų spektrą.

Asortimentas – plačiausias

Pasak bendrovės „Kadex“ direktoriaus Manto Bekerio, daug pastangų tada kainavusi verslo pradžia dabar atsipirko su kaupu – šiandien įmonė sėkmingai atstovauja didžiausius atsarginių detalių gamintojus Europoje ir už jos ribų. Įmonė tiesiogiai bendradarbiauja su daugiau nei 60 užsienio gamintojų Vokietijoje, Italijoje, Anglijoje, Danijoje, Turkijoje, Kinijoje ir Lenkijoje.

Tad Panevėžio pašonėje įsikūręs centrinis įmonės biuras klientams siūlo didžiausią atsarginių detalių asortimentą Panevėžio apskrityje, taip pat sunkvežimių serviso paslaugas, kuro sistemų remontą, tachografų metrologines patikras, techninę pagalbą kelyje ir plovyklos paslaugas. Įmonė dirba ne tik su didžiausiomis transporto įmonėmis, sunkvežimių autoservisais, bet ir privačiais klientais.

M. Bekeris.

Viena pažangiausių įmonių

Visada inovatyvi, ieškanti naujovių, veržli ir nuolat rinkoje pirmaujanti įmonė „Kadex“ pirmoji šalyje atidarė atvirą elektroninę sunkvežimių detalių parduotuvę www.kadex.lt, kuri tapo prieinama bet kuriam vartotojui, o tam, kad klientai įsigytų atsargines detales žema kaina nereikia sudarinėti sutarčių ar prisiimti apyvartos įsipareigojimų.

Be to, Panevėžio apskrityje įmonė pirmoji pradėjo remontuoti kuro sistemas modernia BOSCH įranga bei pirmoji pasiūlė klientams išmaniųjų tachografų patikras ir montavimo paslaugas.

Šiuo metu bendrovės „Kadex“ prekybos tinklą sudaro penki filialai Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Marijampolėje. Įmonėje dirba kvalifikuoti atsarginių detalių specialistai, detalių asortimento formuotojai, šaltkalviai mechanikai, elektrikai, metrologai ir pneumatikos specialistai.

Pradėjus verslą įmonėje dirbo 4 darbuotojai, šiuo metu – 54. Ilgamečiai įmonės darbuotojai, kurių dalis startavo beveik nuo bendrovės įsikūrimo pradžios buvo pasveikinti ir pagerbti ketvirtadienį vykusiame įmonės trisdešimtmečio paminėjime. Jame dalyvavo ir įmonės klientai bei pagrindinių tiekėjų atstovai.

Daugiau informacijos apie teikiamas bendrovės „Kadex“ paslaugas galima rasti internetinėje svetainėje www.kadex.lt.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Gimtadienį švenčiantis V. Landsbergis linki Lietuvai „rinktis su protu“: būna keistų dalykų, kai žmonės balsuoja be proto

confident-noyce

Seniausiai krekenavietei 103-iojo gimtadienio proga armonika užgrojo ir pats klebonas

confident-noyce

Gimę vasario 29-ąją: kiek gyventojų savo gimtadienius švenčia kas ketverius metus?

confident-noyce

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau