Panevėžyje – nauja Helovino kostiumų ir kaukių parduotuvė

AutoriusSAMANTA ILONYTĖFotoŽIVILĖ VEČIORKUTĖ
Panevėžyje – nauja Helovino kostiumų ir kaukių parduotuvė.

Velžiečiai, geriausiai Panevėžio krašto žmonėms žinomi dėl „Viskas šeimai“ naujų ir dėvėtų drabužių angarų bei fejerverkų parduotuvės „Bumbumas“, dabar pristato savo naują Helovino kostiumų parduotuvę Panevėžyje, adresu J. Basanavičiaus g. 3. Tai specializuota parduotuvė, kurioje kiekvienas atras išskirtinius Helovino kostiumus ir dekoracijas, tinkančias tiek namų, tiek lauko erdvėms.

Platus Helovino kostiumų pasirinkimas visai šeimai

Parduotuvėje siūlomas įspūdingas kostiumų ir aksesuarų asortimentas Helovino temai. Parduotuvėje galima rasti rankų darbo kaukių, taip pat įvairių aksesuarų, tokių kaip perukai, kaukolės… Na, ir, žinoma, čia – didelis personažų pasirinkimas: klounai, jūreiviai, raganos, vienuoliai, kunigai, daktarai… ir netgi pripučiami kostiumai. Helovino aprangos pasirinkimas yra itin platus ir pritaikytas visiems: nuo vienerių metų amžiaus vaikų iki senelių. Visi norintys galės rasti kostiumą, atitinkantį jų norus bei pomėgius.

Dekoracijos namams ir laukui – viskas vienoje vietoje

Helovinas tampa vis populiaresne švente ir Lietuvoje, tad dekoracijų paklausa nuolat auga. Jie siūlo platų pasirinkimą Helovino dekoracijų tiek vidaus, tiek lauko erdvėms. Čia rasite įvairiausių Helovino atributų, kurie padės sukurti šiurpulingą atmosferą – nuo klasikinių kaukolių iki vorų ar gyvačių dekoracijų.

Panevėžyje – nauja Helovino kostiumų ir kaukių parduotuvė.

Svarbu pažymėti, kad parduotuvė siūlo tik prekybą, tad Helovino kostiumus bei dekoracijas galima įsigyti, tačiau nuomos paslauga nėra teikiama.

Be to, šis šeimos verslas pristato ir naują internetinę svetainę ivairu.lt, kur galima įsigyti pačių įvairiausių prekių: nuo drabužių iki Helovino ar net kalėdinių dekoracijų.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

5 idėjos ir receptai, kaip nuo Helovino likusį moliūgą sunaudoti iki paskutinio gabalėlio

confident-noyce

Pigūs ir lengvi užkandžiai Helovino vakarėliui: ragauti bus baisu, bet norėsis dar

confident-noyce

Helovinas – svetima šventė? Piką pasiekę dekoracijų pardavimai rodo kitaip

confident-noyce

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau