„Maximos“ pirkėjai 15 šeimų padovanojo pasimatymus su delfinais

AutoriuseltaFotoorganizatorių

Prekybos tinklo „Maxima“ kartu su partneriais „Premia KPC“ ir Lietuvos jūrų muziejumi inicijuota socialinė akcija „Tau ledai, o jiems delfinų pagalba“ pasiekė finišo tiesiąją. Komisijos atrinktoms 15 šeimų, kurių atžalos turi negalia, padovanota delfinų terapiją.

„Maximos“ Komunikacijos ir korporatyvinių ryšių departamento direktorės Indrės Trakimaitės-Šeškuvienės teigimu, iki šiol per visą socialinės akcijos gyvavimo laikotarpį Lietuvos jūrų muziejaus Delfinų terapijos centre apsilankė jau daugiau nei 90 šeimų iš skirtingų Lietuvos regionų, o šiemet sulaukta daugiau kaip pusšimčio paraiškų.

„Džiaugiamės, kad kasmet su partneriais inicijuojamos akcijos dėka daliai šių šeimų galime padėti. Šiais metais Lietuvos jūrų muziejus sulaukė net 57 paraiškų, kas beveik prilygsta kiek anksčiau pasiektam rekordui, kuomet specialistus pasiekė jų kiek daugiau nei 60“, – dalinasi I. Trakimaitė-Šeškuvienė.

Rugsėjo pabaigoje vykusio komisijos posėdžio metu buvo atrinkta 15 akcijos dalyvių, šeimų. Vertinant paraiškas buvo atsižvelgiama į paraiškos teikėjo finansinę padėtį, šeimoje augančių vaikų kiekį, vaiko amžių ir pan.

„Penkiolikai šių atrinktų šeimų centro specialistai per ateinančius mėnesius sudarys individualias programas, kurių metu jie turės galimybę gauti 10 delfinų terapijos užsiėmimų, ne mažiau kaip 6 negalios specialistų konsultacijas bei kitas papildomas veiklas“, – vardina atstovė.

Prie socialinės akcijos „Tau ledai, o jiems delfinų pagalba“ buvo galima prisidėti visą vasarą – nuo birželio 1 d. iki rugpjūčio 31 d. bet kurioje „Maximos“ parduotuvėje įsigyjant specialiais karuliais pažymėtus „Klasika“ ledus porcijomis.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Skelbiama delfinų terapijų atrankos pradžia: kviečia šeimas, auginančias vaikus su specialiaisiais poreikiais, siųsti anketas

confident-noyce

Vaikams su spec. poreikiais delfinų terapija daro stebuklus: kviečia jungtis prie jautrios akcijos

confident-noyce

Lietuvos vaikų ir delfinų draugystė: terapija stiprina ne tik fizinę sveikatą, bet ir pasitikėjimą savimi

confident-noyce

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau