„Wizz Air“ trims mėnesiams stabdo skrydžius į Tel Avivą ir iš jo

AutoriusBNSFotoBNS

Vengrijos oro bendrovė „Wizz Air“ trims mėnesiams – iki sausio 14 dienos stabdo skrydžius į Tel Avivą, įskaitant ir iš Vilniaus, pranešė bendrovė.

„Dėl tebesitęsiančios situacijos regione „Wizz Air“ laikinai stabdo skrydžius į ir iš Tel Avivo“, – pranešime teigė bendrovė.

„Wizz Air“ teigimu, paveiktiems keleiviams siūloma kompensacija Wiz kreditais arba originalia apmokėjimo forma, taip pat nemokamą skrydžio keitimą. Keleiviai, bilietus įsigiję per internetines kelionių agentūras ar kitus tarpininkus, turėtų susisiekti su jais.

„Wizz Air“ jau nuo spalio pradžios atšaukė skrydžius tarp Tel Avivo ir Vilniaus.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Lietuvos oro uostai ruošiasi žiemos sezonui: skelbiamos skrydžių kryptis

confident-noyce

Prie Kauno oro uosto iškils 900 vietų daugiaaukštė automobilių aikštelė

confident-noyce

Skrydžių palydovė pataria: paprasti būdai patogesnei kelionei užtikrinti

confident-noyce

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau