6.1 C
Panevėžys
Trečiadienis, 16 spalio, 2024

Vaikų dienos centrams jau paaukota daugiau kaip pusė milijono eurų

AutoriuseltaFotofreepik.com

Per trečiąjį metų ketvirtį „Lidl Lietuva“ kartu su pirkėjais vaikų dienos centrams paaukojo daugiau nei 18 tūkst. eurų, o nuo projekto pradžios surinkta suma perkopė pusę milijono.

Kaip skelbiama pranešime žiniasklaidai, socialinio projekto metu taromatais besinaudojantys prekybos tinklo lankytojai už depozitą gautą sumą gali paaukoti vaikų dienos centrams, o prekybos tinklas ją padvigubina.

Skaičiuojama, kad per trečiąjį šių metų ketvirtį vaikų dienos centrams jau paaukota daugiau nei 18 tūkst. eurų, o nuo projekto pradžios surinkta suma siekia daugiau nei 567 tūkst. eurų.

„Vaikų dienos centrai ne tik suteikia galimybę vaikams iš socialiai pažeidžiamų šeimų praleisti laiką saugioje aplinkoje, bet ir atveria dar daugiau galimybių – nuo šilto ir sotaus maisto iki išvykų bei edukacinių veiklų“, – sako „Lidl Lietuva“ tvarumo vadovė Monika Anilionė.

Surinkta parama lygiomis dalimis yra  išdalijama vaikų dienos centrus globojančioms organizacijoms – „Gelbėkit vaikus“, „Caritas“ bei Maltos ordino pagalbos tarnybai.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Medicinos psichologė dalinasi, į ką tėvai turėtų atkreipti dėmesį nustatydami elgesio ribas paaugliams

confident-noyce

Panevėžyje – visos dienos mokyklos projektas pradinukams: turiningas laisvalaikis po pamokų

confident-noyce

Tyrimas atskleidė, kas vaikus turėtų išmokyti saugaus elgesio keliuose

confident-noyce

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau