7.4 C
Panevėžys
Trečiadienis, 16 spalio, 2024

Iš Neries Vilniuje ištrauktas negyvas jaunuolis

AutoriusBNSFotoBNS

Pirmadienį Vilniuje iš Neries ištrauktas jaunuolio kūnas, įtariama, kad tai gali būti prieš dvi savaites dingęs penkiolikmetis.

Pirmadienį, 9.28 val., Vilniaus ugniagesiai gelbėtojai gavo pranešimą, kad Neryje prie baržos, kur įsikūrusi kavinė, žmonės mato užstrigusį kūną.

Atvykę gelbėtojai kūną ištraukė iš vandens. Nustatinėjama žuvusio jaunuolio tapatybė.

Lietuvos policijos generalinis komisaras Renatas Požėla BNS pirmadienį sakė, kad kol nėra oficialios ekspertų išvados, jis negali tvirtinti, jog tai rugsėjo 30-osios naktį ant Šilo tilto dingęs penkiolikmetis Matas.

Vaikino dvi savaites ieškojo ne tik pareigūnai, bet ir daugybė savanorių.

„Tai jaunas žmogus, drabužiai atitinka aprašymą“, – BNS sakė generalinis komisaras.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Žiniasklaida: apžiūrint Neryje rastą skenduolį, sostinėje dingusio nepilnamečio motina atpažino sūnaus drabužius

confident-noyce

Prienų rajone, ežere, nuskendo vyras

confident-noyce

Birželio mėnesį Lietuvoje nuskendo 20 žmonių, iš jų – vienas vaikas

confident-noyce

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau