18.4 C
Panevėžys
Trečiadienis, 9 spalio, 2024

Panevėžyje – naujas vaikų žaidimų kambarys „Pokštas“: vieta šventėms ir džiaugsmui

AutoriusSAMANTA ILONYTĖFotoŽIVILĖ VEČIORKUTĖ

Panevėžyje, adresu Staniūnų g. 66, atsidarė naujas vaikų žaidimų kambarys ir pramogų erdvė „Pokštas“. Mieste jie jau yra žinomi kaip prekinis ženklas „Nuomok batutą“, veikiantis jau aštuonerius metus. Šiuo metu jie pakeitė adresą ir pavadinimą bei yra pasiruošę suteikti klientams daugiau linksmybių ir džiaugsmo.

Šeimos sukurta švenčių erdvė

„Pradėję nuo batutų nuomos, mes supratome, kad mūsų paslaugos gali tapti dar įvairesnės. Įsigiję profesionalius, saugius ir spalvingus batutus, sukūrėme jaukią erdvę, kurioje vaikai gali džiaugtis smagia veikla. Pasitinkame vaikus ir jų tėvus ne tik savaitgaliais, bet ir šiokiadieniais. Čia kiekviena šventė – nesvarbu, ar tai gimtadienis, krikštynos, ar tiesiog smagus susitikimas su giminaičiais – taps nepamirštama ir pilna šypsenų“, – kalbėjo kambario įkūrėja Gintarė Čipkienė.

Ši pramogų erdvė yra širdžiai mielas šeimos projektas, nes čia dirba visi, net ir vaikai bei seneliai.

„Kiekvienas kampelis buvo pritaikytas su meile ir rūpesčiu, kad mūsų mažieji lankytojai jaustųsi saugiai, patogiai ir laimingai. Mums svarbu, jog kiekvienas atėjęs galėtų mėgautis džiaugsmu ir geriausiomis emocijomis, kurias suteikia kartu praleistas laikas“, – teigė ji.

Orientacija į bendravimą ir aktyvų poilsį

Siekdami sukurti unikalią, gyvybingą patirtį, kambario įkūrėjai skatina vaikų bendravimą, sportą ir judėjimą.

„Mūsų erdvėje vaikai kviečiami užsiimti fizine veikla, kuri lavina kūną ir vaizduotę, o ne praleisti laiką naudojantis kompiuteriniais įrenginiais ar kitomis informacinėmis technologijomis. Tikime, kad aktyvus judėjimas ir bendravimas su bendraamžiais suteikia daug daugiau džiaugsmo ir naudos nei sėdėjimas prie ekranų. Tačiau tai nėra vien tik vaikų džiaugsmas – tėveliai taip pat ras sau veiklos, galėdami mėgautis bendravimu, smagiais žaidimais ir širdžiai mielomis akimirkomis su savo atžalomis“, – tikino moteris.

Žaidimų gausa ir pramogos net suaugusiųjų šventėms

Pramogų erdvėje „Pokštas“ taip pat galite išbandyti įvairius žaidimus, tokius kaip krepšinis, stalo tenisas, stalo futbolas, oro ritulys ir mini biliardas. Šie žaidimai suteikia ne tik džiaugsmo vaikams, bet ir suaugusiesiems, leidžiant visiems kartu patirti nuostabias akimirkas.

„Mūsų erdvė yra pritaikyta plačiai auditorijai ir įvairiems šventiniams formatams: nuo džiaugsmingų gimtadienių iki krikštynų. Kartu su jumis galime sukurti tobulą šventę, nesvarbu, ar tai būtų jaukus šeimos vakaras, ar didelė šventė! Su džiaugsmu galime pasiūlyti projektorių, leidžiantį mėgautis sporto varžybų ar kitų renginių peržiūra patogiai ir šiltai, kartu su draugais ir artimaisiais. Mūsų pramogų erdvė leidžia visiems svečiams jaustis patogiai, o kiekviena šventė gali būti sukurta pagal unikalius pageidavimus“, – sakė vyras Gediminas Čipkus bei pridūrė, jog ypač patogu, kad visi svečiai ras nemokamą parkavimo aikštelę automobiliams.

Pramogų erdvės pritaikymas pagal kiekvieno poreikius

Žaidimų kambarys suteikia maksimalų patogumą ir lankstumą jūsų šventėms. Kiekvienas klientas turi galimybę savarankiškai reguliuoti patalpos šildymą ir vėsinimą pagal savo norus, todėl bet kuriuo metu galėsite užtikrinti optimalų komfortą visiems svečiams.

Taip pat klientai gali patys valdyti apšvietimą ir muziką, sukurdami unikalią atmosferą, kuri tobulai atitiktų šventės nuotaiką.

„Vaikams sukūrėme mielą ir jaukų mažą namelį, kuriame jie gali atsipalaiduoti ir pabėgti nuo veiklos šurmulio. Šis dailus ir puošnus namelis taps jų slėptuve, kur jie galės pasinerti į savo svajones ir žaidimus“, – atskleidė G. Čipkienė.

Kiekviena šioje erdvėje vykstanti šventė yra uždara – tai reiškia, kad joje nebus pašalinių žmonių. Visa erdvė yra skirta tik svečiams, todėl galite jaustis visiškai laisvai ir mėgautis individualiai pritaikyta atmosfera bei pramogomis.

„Jūsų patogumui siūlome puikiai paruoštą, šiltą ir skanią kavą, kuri leis mėgautis kiekviena akimirka, leidžiant visiems pasinerti į jaukų bendravimą. Taip pat siūlome dekoravimo paslaugas, nes bendradarbiaujame su „RS balionų dekoras“ dekoratore Rūta. Ji išpildys visus jūsų orus“, – dėstė G. Čipkienė.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Panevėžyje duris atvėrė naujas pabėgimo kambarys „CLUE“

confident-noyce

Balandžio 1-osios JP pokštai

confident-noyce

Panevėžyje į žaidimų kambarį moteris bandė patekti su svetimu galimybių pasu

confident-noyce

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau