3.2 C
Panevėžys
Trečiadienis, 16 spalio, 2024

Panevėžiečiai kviečiami teikti prašymus dėl žemės mokesčio lengvatos

AutoriusJP
FotoFREEPIK.COM

Panevėžio miesto savivaldybė kviečia juridinius ir fizinius asmenis, remiančius sporto, kultūros ir mokslo veiklas, teikti prašymus dėl mokesčių lengvatų. Žemės ir valstybinės žemės nuomos mokesčio lengvatos taikomos tiems verslams, kurie paramą suteikė per einamuosius metus.

Primename, kad mokesčių lengvatų dydis paramos teikėjui gali siekti iki 50 proc. nuo per einamuosius metus paramai skirtos sumos, tačiau neviršyti apskaičiuotų mokesčių sumos. Mokesčių lengvatos taikomos tik einamaisiais metais apskaičiuotiems mokesčiams.

Mokesčių lengvatos suteikiamos, jei paramos teikėjas sudarė paramos teikimo sutartį su vienu ar daugiau paramos gavėjų.  Paramos sutartyje turi būti nurodyti šalių rekvizitai, atsakingi asmenys, paramos skyrimo veiklos, suma bei paramos objektas.

Parama teikiama Panevėžio mieste registruotoms sporto organizacijoms, kultūros įstaigoms, kurių steigėja yra Panevėžio miesto savivaldybė ar Lietuvos Respublikos valstybė,  mokslo ir verslo bendradarbiavimo veiklų vykdytojams.

Prašymai dėl lengvatų suteikimo už žemės ir valstybinės žemės nuomos mokesčius už einamuosius metus priimami  iki spalio 25 d. imtinai el. paštu: priimamasis@panevezys.lt.

Visi dokumentai turi būti pasirašyti kvalifikuotu el. parašu ir pateikti PDF formatu.

Atkreipiame dėmesį, kad vėliau pateikti prašymai nebus nagrinėjami.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Seimo Kaimo reikalų komitetas siūlo tobulinti žemės mokestį

confident-noyce

VMI: sumokėti žemės mokesčiui liko viena diena

confident-noyce

Priminimas panevėžiečiams: iki lapkričio 15-osios reikia susimokėti valstybinės žemės nuomos mokestį

confident-noyce

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau