7.4 C
Panevėžys
Trečiadienis, 16 spalio, 2024

Panevėžyje – prekybos centro „N-18“ 15-os metų gimtadienio šventė

AutoriusJP
FotoBENDROVĖS
Panevėžyje - prekybos centro „N-18“ 15-os metų gimtadienio šventė

Panevėžys, kaip ir kiekvienas miestas, turi savo pasididžiavimus, ir vienas iš jų – „N-18“ prekybos centras, kuris jau 15 metų sėkmingai tarnauja savo bendruomenei. Per šį laikotarpį prekybos centras tapo neatsiejama miesto dalimi, siūlančia platų prekių asortimentą ir puikias paslaugas.

Šiais metais kviečiame visus panevėžiečius ir miesto svečius švęsti mūsų 15 metų jubiliejų kartu!

Šventės detalės

„N-18“ prekybos centro gimtadienio šventė vyks spalio 18-20 dienomis, adresu Nemuno g. 18. Šis renginys bus ne tik puiki proga pasidžiaugti centro pasiekimais, bet ir nuostabi galimybė visiems kartu praleisti laiką.

Šventėje laukiami visi – tiek dideli, tiek maži! Kiekvienas renginio dalyvis galės mėgautis įvairiais skanėstais, o ypač neapsieisime be saldžiųjų gėrybių – cukraus vatos. Šis skanėstas, kuris dažnai asocijuojasi su vaikystės džiaugsmu, suteiks ypatingą šventinį jausmą ir leis visiems prisiminti smagiausias akimirkas.

Užsiėmimai vaikams

Vaikams šventės metu bus organizuojami įvairūs užsiėmimai. Animatorė pasirūpins, kad mažieji netrūktų linksmybių – jų laukia žaidimai, konkursai ir kiti smagūs užsiėmimai.

Siekiame, kad vaikai ne tik smagiai praleistų laiką, bet ir išmoktų kažko naujo, bendraudami su savo bendraamžiais.

Panevėžyje – prekybos centro „N-18“ 15-os metų gimtadienio šventė.

Loterijos ir prizai

„N-18“ prekybos centras nori, kad šventė būtų įsimintina visiems, todėl organizuosime loterijas, kuriose dalyviai turės galimybę laimėti puikius prizus. Kiekvienas pirkėjas, apsilankęs prekybos centre šventės dienomis, galės gauti loterijos bilietą ir dalyvauti laimingųjų rinkimuose.

Prizai bus įvairūs, tad kiekvienas galės rasti kažką sau įdomaus!

Degustacijos

Be to, šventėje vyks degustacijos, kurių metu galėsite paragauti įvairių produktų, siūlomų prekybos centre.

Tikime, kad geras maistas ir gėrimai prisideda prie šventinės nuotaikos, tad kviečiame visus pasimėgauti skonių įvairove ir atrasti naujų mėgstamiausių produktų.

Panevėžyje – prekybos centro „N-18“ 15-os metų gimtadienio šventė.

Pirkėjų patogumui

„N-18“ prekybos centras nuo pat savo veiklos pradžios siekia užtikrinti, kad kiekvienas pirkėjas rastų jam tinkamą prekę.

Puikiai suprantame, kad šiandieninėse rinkose pirkėjai ieško ne tik kokybės, bet ir prieinamumo. Todėl nuolat stengiamės, kad prekių krepšelio kaina neapsunkintų mūsų klientų.

Parduotuvėje galite rasti viską – nuo kasdienių maisto produktų iki specialių dovanų, ir viskas už konkurencingas kainas. Be to, mūsų darbuotojai visada pasiruošę padėti ir suteikti konsultacijas, kad pirkimo procesas būtų kuo patogesnis.

Gimtadienio šventė taip pat bus puiki proga susitikti su draugais ir kaimynais, pabendrauti ir pasidalinti geromis akimirkomis.

Panevėžyje – prekybos centro „N-18“ 15-os metų gimtadienio šventė.

Kviečiame visus!

Nuoširdžiai kviečiame visus Panevėžio gyventojus ir miesto svečius prisijungti prie jubiliejinės šventės. Tai bus puiki proga ne tik paminėti „N-18“ prekybos centro pasiekimus, bet ir kartu su artimaisiais ir draugais pasidžiaugti šventine nuotaika.

Nepamirškite, kad šventės metu vyks daug įdomių veiklų, tad pasiruoškite smagiai praleisti laiką.

Susitikime „N-18“ prekybos centre spalio 18-20 dienomis – švęskime kartu ir kurkime gražias atsiminimus! Jūsų laukiame su džiaugsmu ir entuziazmu!


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Panevėžyje nuaidėjo PC „MOLAS“ atidarymo šventė: susirinkusieji mėgavosi pramogomis ir įspūdingu koncertu

confident-noyce

Rugsėjį pigiausiai apsipirkti siūlo prekybos tinklai „Lidl“ ir „Maxima“, brangiausiai – „Norfa“

confident-noyce

Pernai beveik 80 proc. prekybos maistu rinkos užėmė „Iki“, „Lidl“, „Norfa“, „Rimi“, pirmoje vietoje išlieka „Maxima“

confident-noyce

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau