11.2 C
Panevėžys
Trečiadienis, 9 spalio, 2024

Imtynių turnyre panevėžietis J. Martinonis iškovojo sidabrą

AutoriusJPFotoORGANIZATORIŲ

Šiauliuose vyko tarptautinis graikų-romėnų imtynių turnyras „Sun City Open 2024“, kuriame Panevėžio sporto centro ugdytinis Julius Martinonis iškovojo antrąją vietą.

„Panevėžio sporto centro ugdytiniai varžėsi su labai pajėgiais varžovais, tad labai džiaugiuosi, kad vienam jų pavyko iškovoti prizinę vietą. Kiti turnyre dalyvavę jaunieji sportininkai įgavo itin vertingos patirties ir manau ateis laikas, kada ir jie lips ant apdovanojimų pakylos“, – sakė graikų-romėnų imtynių treneris Marius Baranauskas.

Šiauliuose vykusiame tarptautiniame turnyre varžėsi imtynių meistrai iš Jungtinių Amerikos Valstijų, Portugalijos, Latvijos, Estijos, Ukrainos, Švedijos, Norvegijos ir kitų šalių.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Tarptautiniame turnyre panevėžietis M. Kazėnas iškovojo aukso medalį

confident-noyce

Panevėžiečiai imtynininkai dalyvavo Europos U15 čempionate

confident-noyce

Panevėžiečiai imtynininkai iškovojo čempionų titulus

confident-noyce

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau