13.8 C
Panevėžys
Trečiadienis, 9 spalio, 2024

„Vanilinis dangus“ pristato naują dainą ir kviečia į išskirtinį koncertą

AutoriusJP
FotoDOVYDAS ŠIMELIŪNAS
„Vanilinis dangus“ pristato naują dainą ir kviečia į išskirtinį koncertą.

Panevėžiečių grupė „Vanilinis dangus“ pristato savo naują dainą „Noriu Aš“. Grupės lyderis Virgilijus Valuntonis, muzikos ir žodžių autorius, sako, jog visos dainos yra sukuriamos tik iš geriausių jausmų.

„Kai šalia savęs turi mūzą, tavo akimis vertą milijono, kūryba tiesiog liejasi ir rezultatas tampa geriausias“, – įsitikinęs atlikėjas.

Šie metai V. Valuntoniui ypatingi – lygiai prieš 20 metų jis žengė į pirmojo muzikinio TV realybės šou „Dangus“ sceną. Po to sekė „Chorų karai“. Po sėkmingų pasirodymų šiuose TV projektuose, Virgilijus 2018 metais sukūrė grupę „Vanilinis dangus“, su kuria sėkmingai koncertuoja iki šiol.

Panevėžietis V. Valuntonis kartu su „Vaniliniu dangumi“ kviečia kartu atšvęsti šią gražią sukaktį, spalio 19 dieną, renginių erdvėje „Desperado“ Panevėžyje. Koncerte skambės geriausios per 20 metų sukurtos Virgilijaus dainos. Renginį papuoš ir ypatingi muzikiniai sveikinimai – Laura Remeikienė ir grupė „Muskato“ su geriausiomis savo dainomis.

Bilietus galite įsigyti čia.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Bistrampolio festivalyje – R. Ščiogolevaitė ir geriausios dainos

confident-noyce

Šokių muzikos superžvaigždės „Cascada“ ir „Basshunter“ aplankys Lietuvą

confident-noyce

G. Petkevičaitės-Bitės viešojoje bibliotekoje – panevėžiečio pianisto A. Abukausko koncertas

confident-noyce

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau