Rinkimų agitacijos metu R. Žemaitaičio komandos narys trenkė P. Gražuliui

AutoriusMartyna Pikelytė (ELTA)
FotoBNS
P. Gražulis.

Agitacijos Rietavo turgavietėje metu „Nemuno aušros“ lyderio Remigijaus Žemaitaičio komandos narys trenkė europarlamentarui Petrui Gražuliui į veidą.

Tai Eltai patvirtino ir Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis.

P. Gražulis į medikus nesikreipė, pareiškimo nerašo. Asmuo nesulaikytas.

Tautos ir teisingumo sąjungos (centristų, tautininkų) lyderis teigė, kad neketina rašyti skundo.

„Ten stovėjo keli R. Žemaitaičio partijos nariai, dalino savo reklamą. Jie kažką tarpusavyje pasikalbėjo ir vienas priėjo prie manęs. Aš galvojau, kad tik pasikalbėti eina, bet gana stipriai trenkė į veidą. Matė kolegos, matė kiti žmonės, mano kolega iškvietė policiją“, – Eltai teigė P. Gražulis.

„Nėra laiko rašyti pareiškimų ir paskui važinėti aiškintis, nieko čia tokio neatsitiko. Lūpa šiek tiek iš vidaus įtrūkusi, bet nieko“, – pridūrė jis.

Pats P. Gražulis patikino, kad jam trenkė R. Žemaitaičio komandos narys. Anot jo, nors „Nemuno aušros“ lyderis tuo metu buvo turgavietėje, įvykio jis nematė.

„Įvykio vietoje jo nebuvo, bet jis irgi buvo turguje. Mes pasisveikinome, bet nebendravome“, – dėstė jis.

„Remigijus man niekada jau nekelia ragelio“, – paklaustas, ar dėl situacijos neketina pasikalbėti su R. Žemaitaičiu atsakė europarlamentaras.

Savo ruožtu R. Žemaitaitis tvirtina apie įvykį nieko negirdėjęs.

„Negirdėjau nieko. Pats šiandieną buvau Rietavo turguje ir nieko nebuvo. Pats su Petru dar persimečiau keliais žodžiais. Iki 12 val. buvau susitikimuose“, – Eltai teigė R. Žemaitaitis.

„Ką čia aiškintis, išsispręsime savaime. Labai abejoju, kad ten buvo kas. Jeigu jau Petras nerašo nieko, tai įsivaizduoju, kad gal vienas kitą pasistumdė ir viskas. Nulinis reikalas“, – akcentavo jis.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Daugiausia pajamų tarp kandidatų į Seimą pernai gavo V. Uspaskichas, E. Gečas, A. Zabulis

confident-noyce

V. Čmilytė-Nielsen: Liberalų sąjūdis tikisi daugiau mandatų po Seimo rinkimų

confident-noyce

22 „čekiukų“ istorijos dalyviai kandidatuoja į Seimą: daugiausia jų – socialdemokratų ir konservatorių gretose

confident-noyce

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau