Orų prognozė: lietaus vis mažės, šiek tiek atšils

AutoriusJP, TV3.LT
FotoŽIVILĖ VEČIORKUTĖ

Centrinėje Europos dalyje orus rytoj lems žemo slėgio sritis, aukštas slėgis bus apie ją. Debesys, kai kur gana stori, dengs daugiausia centrinę ir rytinę žemyno dalį, daugiau saulės bus vakaruose. Po visą žemyną pasklidę vidutiniškai šilti orai plečia savo plotą, šilta dar bus vietomis pietuose ir rytuose.

Pirmadienį, spalio 7 d. gali palyti, ir gausokai pietrytinėje, rytinėje Lietuvos pusėje. Vėjas naktį nepastovus, dieną vakarinių krypčių 5-10 m/s. Naktį 2-7°C, vėsiausia vakariniuose, šiaurės vakariniuose rajonuose, šilčiausia pajūryje apie 8-10°C, dieną pietuose ir rytuose 9-11°C, vakarinėje pusėje 12-15°C.

Antradienį, spalio 8-osios nakties pradžioje dar gali šiek tiek palyti šiaurės rytuose, vėliau be lietaus. Vėjas pietinių krypčių naktį 3-6 m/s, dieną 5-10m/s. Naktį 2-7°C, pajūryje 8-10°C,dieną 12-17°C.

Trečiadienį, spalio 9 d. be lietaus. Vėjas pietų, pietryčių naktį 3-8 m/s, dieną 6-11 m/s. Naktį 6-10°C, rytuose, šiaurės rytuose 3-5°C, dieną 14-19°C.

Daugiau – specialioje JP orų skiltyje.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

ORAI: vietomis palis, šils iki 14 laipsnių šilumos

confident-noyce

Orų prognozė: bus drėgna ir vėsu

confident-noyce

ORAI: lietaus mažės, bet bus vėsu

confident-noyce

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau