Panevėžiečiai bėgimu paminėjo Sporto dieną

AutoriusJPFotoORGANIZATORIŲ

 „Aukštaitijos“ sporto komplekso stadione vyko tradicinė Sporto dienos šventė, kuri paminėta bėgimu. Šią šventę Panevėžio sporto centras kasmet rengia nuo 2008-ųjų, siekiant paminėti Kūno kultūros ir sporto dieną bei priminti, kaip yra svarbu judėti, aktyviai leisti laiką.

Į šventę gausiai susirinkusius jaunuosius sportininkus pasveikino Panevėžio sporto centro direktorius Saulius Raziūnas bei palinkėjo neišsenkančios energijos, stiprios sveikatos, sėkmingos ir rezultatyvios veiklos. Prieš bėgimą treniruotę vedė lengvosios atletikos treneris Gytis Krivickas.

Pirmieji startavo 2010 m. g. ir jaunesnės mergaitės bei berniukai. Jie aplink stadioną bėgo vieną ratą. Po jų prie starto linijos išsirikiavę 2009 m. g. ir vyresni sportininkai bėgo du ratus. Skaičiuojama, kad renginyje dalyvavo beveik 400 jaunųjų panevėžiečių, visiems jiems atminčiai įteikti medaliai.

Panevėžio sporto centro tikslas – sudaryti sąlygas miesto gyventojams užsiimti fiziniu lavinimu, stiprinti sveikatą, siekti sporto rezultatų bei propaguoti profesionalųjį sportą mieste, rengiant pamainą Lietuvos nacionalinėms rinktinėms. Įstaiga įgyvendina 16 sporto šakų ugdymo programų, tokių kaip lengvoji atletika, dziudo, graikų-romėnų imtynės, boksas, triatlonas, dviračių (plentas ir trekas) sportas, sunkioji atletika, orientavimosi sportas, baidarių-kanojų irklavimas, krepšinis, rankinis, tinklinis, stalo tenisas, šachmatai, regbis, žolės riedulys.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Panevėžiečius kviečia „Romantic“ bėgimo taurė

confident-noyce

Aukšto meistriškumo sportui pagal atnaujintą tvarką kitąmet numatoma skirti 20 mln. eurų

confident-noyce

Geriausios vietos sportui lauke ir gamtos malonumui

confident-noyce

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau