V. Radzevičiaus fermoje – svečiai: dukra Augustė atskleidė, ką iš tiesų reiškia turėti tokį tėtį

AutoriusJPFotoTV3
V. Radzevičius.

Vytaro Radzevičiaus kasdienybė pamiltoje sodyboje visuomet gausi nuotykių. Tačiau kaip visa tai vertina jo artimieji? Tą sužinosime jau šį šeštadienį, kai į sodybą atvyks Vytaro ir Laisvės dukra Augustė. TV3 laida „Vytaro ferma“ bus gausi šiltų akimirkų, atvirų pasakojimų ir juoko. O kartu – sentimentalių receptų, kurie pasakoja apie ypatingus šeimos prisiminimus.

Vytaras pripažins – nors kaimo gyvenimas yra kupinas džiaugsmo ir nuotykių, jis taip pat reikalauja ir didžiulio atsidavimo bei pastangų.

„Čia toks gyvenimas sukasi visą laiką. O kai pradedi viską daryti vienas, tai, žiūrėk, ir galo nesimato. Pradedi kabinti vynuogyną – jau reikia bėgti prie rožyno. Taip pat reikia spėti pagrybauti, pauogauti ar pažvejoti, bet tam laiko jau nebelieka“, – pasakos V. Radzevičius.

Vytaras fermoje sulauks ir svečių –  čia su vaikais atvyks jo dukra Augustė. Ji ne tik papasakos apie gyvenimo fermoje žavesį, bet ir atskleis, kaip ši vieta tapo jų šeimos prieglobsčiu nuo miesto šurmulio.

„Eina sau, kokia aš esu laiminga, ir kokie laimingi mano vaikai, kad turime tokią vietą. Čia mes visada galime pabėgti nuo miesto triukšmo ir tiesiog džiaugtis buvimu kartu“, – sakys ji.

Taip pat Augustė atskleis, kaip reikia susigyventi su įvairiais Vytaro užmojais ir pažadais. „Kai 31 metus pagyveni su tokiu tėčiu, jau kai ką žinai. Pavyzdžiui, kai jis pasako, jog jokių statybų ar projektų nebebus, tik palinksi, duodi jam penkias dienas, ir jau žinai, kad jis pasiūlys naujų idėjų. Supranti, kad rimtai  priimti jo pažadų negali, nes jie yra kaip muilo burbuliukai. Kol pasiekia realybę – sprogsta, kadangi jo galvoje jau yra vykdomi 83 planai“, – su šypsena pasakos Augustė.

Ir nors galybė Vytaro planų kartais būna varginantys, Augustė pripažins, kad tėtis turi labai gerų vizijų, kurias įgyvendinant visi patiria gražių akimirkų. Tą pamatysime ir šį šeštadienį, kai apsilankiusi sodyboje, Augustė išgirs naujų šeimos istorijų.

Laisvė Radzevičienė nuspręs pagaminti Vytaro mėgstamą patiekalą, kurio receptas yra susijęs su pirmąja jų kelione į užsienį. „Šį patiekalą su tėčiu pirmą kartą paragavome kelionėje, kai dar nebuvome susituokę. Nuo tada jis jį labai pamėgo“, – dalinsis Laisvė, o koks tai patiekalas, žiūrovai išvys laidoje.

O kaip seksis naujosioms Radzevičių šeimos gyventojoms – žąsims? Tą taip pat išvysime šį  šeštadienį.

„Žąsinai ar žąsys – jų lyties dar nežinau – labai greitai auga. Bet yra ir viena problema – nauji gyventojai yra labai taršūs. Kai paleidi žąsis į kiemą, visada reikia žiūrėti, kur statai koją“, – juokaus Vytaras.

Daugiau Radzevičių šeimos nuotykių – jau netrukus.

„Vytaro ferma“ – šeštadieniais, 10.00 val. per TV3.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Entuziazmo nestokojanti V. Mikaičio mama Sigutė apie norą pažinti pasaulį: „Baisu tik kol sėdi ant sofos“

confident-noyce

G. Juodeika apie darbą kitapus kamerų: „Moku knisti žmonėms protą, gauti tai, ko reikia ir padaryti taip, kad visiems būtų gerai“

confident-noyce

L. Tamulytė-Stončė pravėrė savo namų duris: atskleidė, kodėl dėl tvarkos išprotėti neverta

confident-noyce

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau