12.4 C
Panevėžys
Šeštadienis, 5 spalio, 2024

Su profesine švente pasveikinti Panevėžio apskrities policijos pareigūnai

AutoriusJPFotoGEDIMINAS KARTANAS

Šiandien, spalio 2-ąją, visoje šalyje minima Angelų sargų arba Policijos profesinės šventės diena. Ta proga Dailės galerijoje vyko Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato renginys, kuriame sveikinimo žodžius tarė apskrities savivaldybių merai, įvairių tarnybų vadovai, kariškiai, buvo pagerbti nusipelnę pareigūnai, aptarti pasiekti rezultatai.

„Sveikinu Jus Angelų sargų dienos – Jūsų profesinės šventės – proga! Ši diena primena apie Jūsų kasdienio darbo vertę, kuris užtikrina mūsų visų saugumą ir ramybę. Dėkodamas už atliekamą misiją, linkiu, kad Jūsų darbą visuomet lydėtų visuomenės pasitikėjimas ir pagarba. Kuo didžiausios sėkmės, ištvermės ir ryžto kiekvienam iš Jūsų“, – sveikinimo žodį tarė Panevėžio miesto meras Rytis Račkauskas.

Renginyje už nepriekaištingą, pavyzdingą tarnybinių pareigų atlikimą Panevėžio miesto mero padėkos įteiktos trims Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato darbuotojoms.

Panevėžio apskrityje veikia Biržų, Pasvalio, Kupiškio, Rokiškio, Panevėžio miesto ir rajono policijos komisariatai bei apskrities padaliniai, kuriuose dirba apie 580 pareigūnų. Didžioji dalis darbuotojų tarnybą atlieka apskrities padaliniuose, Panevėžio miesto ir rajono policijos komisariate dirba apie 120 pareigūnų.

Panevėžio miesto ir rajono policijos komisariatą sudaro Veiklos ir Reagavimo skyriai, Bendruomenės pareigūnų grupė, Panevėžio apskrityje veikia Kriminalinės policijos valdyba bei Viešosios tvarkos tarnyba.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Darbdavio automobiliu du neblaivūs vyrai sukėlė dvi avarijas, jiems gresia baudžiamoji atsakomybė

confident-noyce

Buvusi kandidatė į Vilniaus merus E. Radvilė sustabdyta neblaivi prie vairo, automobilyje – mažametė dukra

confident-noyce

Dėl galimo apgaulingo apskaitos tvarkymo saulės elektrinių įrangos prekybos įmonėse pradėtas ikiteisminis tyrimas

confident-noyce

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau