9.3 C
Panevėžys
Sekmadienis, 29 rugsėjo, 2024

„Amber Grid“ Ukrainai perduos 55 automobilius ir 4 generatorius

AutoriusBNSFotoBNS

Lietuvos dujų perdavimo bendrovės „Amber Grid“ Ukrainai perduos 55 automobilius ir 4 generatorius už 62 tūkst. eurų.

Tam jau pritarė įmonės valdyba, dėl to spalio 18 dieną balsuos akcininkai, pranešė „Amber Grid“.

„Amber Grid“ vadovas Nemunas Biknius teigė, kad transportas Ukrainai reikalingas remonto darbams ir operatyvinei veiklai.

„Lengvieji automobiliai ir didesnio pravažumo visureigiai suteiks tarnyboms mobilumą, todėl jos galės greičiau reaguoti į besikeičiančias situacijas. Tokios paramos suteikimas veikia ir kaip moralinis postūmis mums nepailstamai įvairiomis formomis remti Ukrainą, kovojančią už savo šalies laisvę ir nepriklausomybę“, – pranešime teigė N. Biknius.

Anot pranešimo, naudotos transporto priemonės yra 5-11 metų senumo, tačiau geros būklės, be to, „Amber Grid“ pasirašė naujas transporto priemonių nuomos sutartis.

Pirmieji automobiliai bus perduoti gyventojus aptarnaujančioms tarnyboms, kiti – pagalbai Ukrainos karo paveiktų energetikos objektų atstatymui, nelaimių rizikos mažinimui, įskaitant pasirengimą energetinėms nelaimėms ir atsigavimą po jų.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Startavo nauja paramos Ukrainai akcija „Didysis Konvojus“

confident-noyce

Šiemet planuojama Ukrainai perduoti paramos dar už 40–50 mln. eurų

confident-noyce

Lietuva Ukrainos Žitomiro reabilitacijos centro rekonstrukcijai skirs 4 mln. eurų

confident-noyce

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau