9.3 C
Panevėžys
Sekmadienis, 29 rugsėjo, 2024

Dėl Taučių geležinkelio tilto remonto nuo spalio 14 d. savaitei bus stabdomas traukinių eismas maršrutu Vilnius–Klaipėda

AutoriusELTAFotoBENDROVĖS

Dėl Taučių geležinkelio tilto remonto spalio 14-20 d. bus laikinai nutrauktas keleivinių ir krovininių traukinių eismas į Klaipėdą ir iš jos.

Pranešama, kad su įmone, atliekančia remonto darbus, tilto tvarkymas suplanuotas taip, kad darbai būtų atlikti per maksimaliai trumpą laiką ir tam užtikrinti būtų skirta tiek resursų, kiek jų reikia efektyviam darbų organizavimui ir vykdymui.

„Dėsime visas pastangas, kad remonto darbai būtų užbaigti kuo operatyviau ir traukinių eismas būtų kuo greičiau atnaujintas. Tam užtikrinti statybvietėje darbų metu bus skiriamas pakankamas technikos ir žmogiškųjų išteklių kiekis tinkamam ir kokybiškam darbų atlikimui“, – sakė rangovo „Leonhard Weiss Lietuva“ atstovas Michail Lipkin.

Kaip nurodoma pranešime, spalio 14-20 d. sutrumpintu maršrutu Vilnius–Šiauliai bus intensyvinamas eismas: traukiniai, priklausomai nuo savaitės dienos, važiuos nuo 6 iki 12 kartų per dieną, savaitgaliais numatyta daugiau reisų. Šį rudenį ne tik dėl remonto, bet ir dėl elektrifikacijos darbų planuojami pokyčiai keleivinių traukinių eisme maršrutais Vilnius–Klaipėda–Vilnius ir Radviliškis–Klaipėda–Radviliškis.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Rugsėjį „LTG Link“ planuoja papildomų traukinių reisų į Vilnių ir Kauną

confident-noyce

Pamatykite, kaip atrodys nauji traukiniai – Lietuvoje jie bus testuojami jau kitais metais

confident-noyce

Vasaros pabaigoje šalies geležinkelio stotyse nebeliks bilietų kasų

confident-noyce

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau