21.7 C
Panevėžys
Penktadienis, 20 rugsėjo, 2024

Panevėžio kolegija kviečia mokytis senjorus

AutoriusJPFotoERIKAS LAUŽADIS

„Aukštaitijos savišvietos akademija“ (ASA) pradeda naujus mokslo metus. 2010-aisiais Panevėžio kolegijoje įkurta akademija buria miesto senjorus, ieškančius žinių ir naujų prasmingo laisvalaikio praleidimo formų.

Panevėžio kolegija  kviečia miesto senjorus  į „Aukštaitijos savišvietos akademijos“ (ASA) mokslo metų atidarymo renginį, kuris vyks 2024 m. Rugsėjo 30 d., 15.00 val., kolegijos aktų salėje (Klaipėdos g. 3, Panevėžys).

Renginio metu bus skaitomos paskaitos  „Namų pelėsis: priežastys ir problemos sprendimo būdai“  (lektorė Danguolė Plungytė) ir „Bioetika: kodėl tai turėtų rūpėti kiekvienam?“ (lektorė Vida Elijošaitienė).

Susitikimo metu bus pristatytas ASA mokymų tvarkaraštis. Senjorai  galės mokytis anglų, italų ir vokiečių kalbų, mankštintis, dainuoti, išbandyti įvairias tapybos technikas, tobulinti darbo kompiuteriu  įgūdžius. Panevėžio miesto savivaldybei skyrus dalinį finansavimą studijos akademijoje miesto senjorams nemokamos.

Panevėžio kolegijos misija – telkti regiono potencialą mokymosi visą gyvenimą principo įgyvendinimui ir mokslo taikomosios veiklos plėtrai. Tad dėstytojai tikisi, kad dalyvaudami ASA veiklose panevėžiečiai tenkins mokymosi visą gyvenimą poreikį, patirs prasmingos bendrystės džiaugsmą.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Panevėžio kolegijoje – ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo perkvalifikavimo studijos

confident-noyce

Panevėžio kolegijoje auga būsimų studentų skaičius

confident-noyce

204-iems Panevėžio kolegijos absolventams įteikti diplomai

confident-noyce

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau