15 C
Panevėžys
Penktadienis, 20 rugsėjo, 2024

Daiva Svirelienė – kandidatė į Lietuvos Respublikos Seimą Nevėžio apygardoje

AutoriusJPFotoASMENINIS ALBUMAS
Daiva Svirelienė - kandidatė į Lietuvos Respublikos Seimą Nevėžio apygardoje.

Gimiau Anykščių rajone. 1987 m. baigiau Anykščių r. Troškūnų vidurinę mokyklą, 1992 m. su pagyrimu baigiau Lietuvos muzikos akademiją, įgijau dramos kolektyvo režisieriaus kvalifikaciją. 2003 m. baigiau Vilniaus universitetą, įgijau teisininko profesinę kvalifikaciją.

Esu laiminga dviejų vaikų mama – užauginau sūnų ir dukrą, kurie yra didžiausias mano pasididžiavimas ir motyvacija siekti geresnės ateities mūsų šaliai. Savo kelyje sutikau gyvenimo partnerį. Mano šeima yra mano gyvenimo pamatas, suteikusi man vertybių, kuriomis vadovaujuosi ir profesiniame kelyje.

Šiuo metu einu Teisės skyriaus vedėjos pareigas Panevėžio miesto savivaldybės administracijoje. Studijos, darbas Lietuvos policijoje, Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnyboje, Teisme ir Panevėžio miesto savivaldybėje suteikė tvirtą pagrindą teisės srityje ir supratimą, kaip svarbu užtikrinti teisingumą bei teisinės valstybės principų laikymąsi. Už pasižymėjimą tarnyboje kelis kartus buvau apdovanota Vidaus reikalų ministerijos atminimo ženklu „Tėvynės labui“, pasižymėjimo ženklu „Už nepriekaištingą tarnybą“.

Sprendimas kandidatuoti į Lietuvos Respublikos Seimą nebuvo lengvas, tačiau jis kilo iš mano tvirto įsitikinimo, kad turiu atsiduoti tarnystei Lietuvai ir jos žmonėms. Per daugelį metų sukaupta profesinė ir gyvenimiška patirtis man parodė, kaip svarbu, kad žmonės, turintys praktinių žinių ir stiprias vertybes, būtų valstybės valdymo priešakyje.

Tikiu, kad politikoje, kaip ir mano gyvenime, svarbiausia sąžiningumas, atsakomybė ir tarnystė žmonėms. Esu pasirengusi ryžtingai, sąžiningai ir atsakingai tarnauti žmonėms ir visai Lietuvai. 

Politinė reklama bus apmokėta iš Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos PK sąskaitos. Užs. Nr. JPSR2024-10.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Rytų Lietuvos regiono palaikymą E. Vaitkui prezidentas vadina nuolatine problema: reikia imtis specifinės politikos

confident-noyce

Seimo pirmininkė: prezidento ir R. Žemaitaičio siejimas diskredituoja radikalizmo grėsmę

confident-noyce

I. Šimonytė pasigenda aiškios Prezidentūros pozicijos dėl R. Žemaitaičio

confident-noyce

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau