19.3 C
Panevėžys
Ketvirtadienis, 19 rugsėjo, 2024

„Lidl“ ir toliau plečiasi: pradeda rinkti komandą naujai parduotuvei Panevėžyje

AutoriusJP
FotoBENDROVĖS

„Lidl Lietuva“ tęsia plėtrą ir ruošiasi atidaryti jau ketvirtą parduotuvę Panevėžyje. Buriamos komandos nariams bus suteikiamas ne tik konkurencingas atlyginimas bei plačios karjeros galimybės, bet ir gausus įvairių naudų paketas, dinamiškas darbas bei vakarietiška darbo kultūra.

„Sparti plėtra – vienas iš sėkmingos įmonės veiklos rodiklių: vakar atidarėme parduotuvę Galgiuose, Vilniaus rajone, o dabar galime pasidžiaugti, kad plečiamės ir Panevėžyje. Naujai parduotuvei buriame apie 30 darbuotojų komandą, kurios nariams siūlome konkurencingą darbo užmokestį, mokymus, papildomą sveikatos draudimą, „Lidl“ dovanų korteles bei kitas papildomas naudas“, – sako „Lidl Lietuva“ valdybos narė ir personalo vadovė Sandra Savickienė.

Darbuotojai ieškomi pardavėjų ir parduotuvės vadovaujančio personalo pozicijoms. Panašaus darbo patirties neturintiems kandidatams nereikėtų jaudintis, teigia S. Savickienė, kadangi prieš darbų pradžią visiems naujiems darbuotojams bus suteikti išsamūs teoriniai ir praktiniai mokymai.

Norintiems kandidatuoti į šias pozicijas, užtenka užpildyti internete esančią formą, o dėl tolimesnių veiksmų su kandidatu susisieks įmonės atstovai.

Susipažinti su darbo pozicijomis galima čia: Pardavėjas (-a) naujai atidaromoje parduotuvėje Panevėžyje (Klaipėdos g.) (PAPILDOMAS 500€ PRIEDAS) – Panevėžys (lidl.lt), Parduotuvės vadovo (-ės) pavaduotojas (-a) naujai atidaromoje parduotuvėje Panevėžyje – Panevėžys (lidl.lt)

S. Savickienė.

Siūlo motyvuojantį atlyginimą ir rūpinasi darbuotojų sveikata

Visiems savo darbuotojams „Lidl“ siūlo konkurencingą atlyginimą. Darbo užmokestį „Lidl Lietuva“ didina jau trečius metus iš eilės – šiemet parduotuvių ir logistikos centro darbuotojams atlyginimai kilo vidutiniškai nuo 4 iki 9 procentų.

„Stengiamės užtikrinti, kad darbuotojai jaustųsi finansiškai stabilūs ir saugūs. Šį tikslą pasiekti padeda ne tik siūlomas konkurencingas atlyginimas, bet ir užmokesčio augimo perspektyvos ateityje. Įmonėje veikia pakopinė atlyginimo kėlimo sistema, kuri darbuotojui leidžia nuo pat pirmos darbo dienos žinoti, kaip keisis jo atlyginimas ateityje. Be to, darbuotojų finansinį saugumą užtikriname ir kitomis priemonėmis, pavyzdžiui, kas mėnesį darbuotojams suteikdami „Lidl“ korteles, už kurias jie gali įsigyti prekių visose „Lidl“ parduotuvėse“, – tvirtina S. Savickienė.

„Lidl“ taip pat nuolat rūpinasi tiek fizine, tiek emocine kolektyvo narių sveikata – visus, baigusius bandomąjį laikotarpį, draudžia papildomu sveikatos draudimu, kolektyvo nariams ir jų vaikams iki 14 metų suteikia galimybę pasiskiepyti nemokama vakcina nuo gripo, taip pat atėjus šaltajam sezonui aprūpina vitaminų rinkiniais.

„Papildomas sveikatos draudimas leidžia darbuotojams padengti ambulatorinio ir stacionarinio gydymo išlaidas, dalį išlaidų vaistinėje, perkant receptinius ir nereceptinius vaistus, maisto papildus bei vitaminus, taip pat gauti kompensaciją už dalį odontologijos arba optikos paslaugų išlaidų“, – pasakoja S. Savickienė.

Įmonė rūpinasi ir darbuotojų emocine sveikata – kolektyvo nariams suteikiama galimybė nemokamai apsilankyti dešimtyje gydytojo psichoterapeuto ar psichologo-psichoterapeuto psichoterapijos seansų per metus. „Lidl“ komandos nariai taip pat kviečiami pasinaudoti specialia konsultacijų programa „Gali mumis pasikliauti!“, kuri suteikia galimybę jiems ir jų artimiesiems nemokamai pasikonsultuoti su specialistais teisiniais, asmeniniais ar finansiniais klausimais.

Šiuo metu Lietuvoje veikia 75 „Lidl“ parduotuvės 28 šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse, Nemenčinėje, Gargžduose ir Molėtuose.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

„Lidl“ primena: nuo pirmadienio keisis dalies parduotuvių darbo laikas

confident-noyce

Nuo rudens keisis dalies „Lidl“ parduotuvių darbo laikas

confident-noyce

Rugpjūtį pigiausiai apsipirkti siūlo prekybos tinklas „Lidl“, brangiausiai – „Norfa“

confident-noyce

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau