23.9 C
Panevėžys
Ketvirtadienis, 19 rugsėjo, 2024

Orų prognozė: šilti orai tęsis ir kitą savaitę

AutoriusJP, LRT.LTFotoŽIVILĖ VEČIORKUTĖ

Šilti orai tęsis ir kitą savaitę. Tiek pirmadienį, tiek ir antradienį bus saulėta, tik pirmadienį pajūryje pasirodys debesys danguje.

Pasak sinoptikės E. Klyukinos, didesnių pokyčių nenumatoma. Nuo pirmadienio iki pat ketvirtadienio lietaus neprognozuojama.

Naktimis temperatūra svyruos tarp 12 ir 17, dienomis sulauksime vasariškos 22-27 laipsnių šilumos. Vėjas bus vidutinio stiprumo, rytinių, šiaurės rytinių krypčių.

Daugiau – specialioje JP orų skiltyje.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

ORAI: mėgausimės vasaros pratęsimu

confident-noyce

Orų prognozė: nors rugsėjo vidurys, vasara tęsiasi

confident-noyce

ORAI: vėl džiugins vasariška šiluma

confident-noyce

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau