9.4 C
Panevėžys
Sekmadienis, 29 rugsėjo, 2024

Grįžta žiūrovų pamėgtas LRT TELEVIZIJOS žaidimas „Myliu Lietuvą“

AutoriusjpFotolrt.lt
I. Krupavičius.

Nuotaikingas, žinių, azarto ir pozityvios energijos kupinas žaidimas „Myliu Lietuvą“ antram sezonui sugrįžta į LRT TELEVIZIJOS eterį. Nuo rugsėjo kiekvieną šeštadienio vakarą LRT kviečia stebėti, kaip garsūs Lietuvos žmonės demonstruoja žinias apie Lietuvą, kartu džiaugtis Lietuvos pasiekimais ir mylėti savo šalį labiau nei bet kada.

Pirmojo sezono metu žaidimas suvienijo Lietuvos žvaigždes – dainininkės, reklamos specialistės ir socialinės aktyvistės Dovilės Filmanavičiūtės bei režisieriaus, scenaristo, televizijos laidų vedėjo Vytenio Pauliukaičio lydimose komandose sudalyvavo 78 garsios ir Lietuvai nusipelniusios asmenybės.

Laidos dalyviai, pasinerdami į muzikines, logines, aktyvias ir humoristines užduotis, demonstravo neblėstantį entuziazmą. Beje, pirmojo sezono metu sužaisti beveik 200 žaidimų, kurie suteikė daug juoko ir gerų emocijų ne tik dalyviams, bet ir laidos žiūrovams.

Projektas sujungė šeimas rungtyniauti prie televizijos ekranų kartu su dalyviais. Kapitonė D. Filmanavičiūtė atskleidė, kad gaudavo daug laidos žiūrovų žinučių: „Pirmojo sezono metu vis daugiau ir daugiau sulaukdavau komentarų, kad šeimos rungtyniauja vieni su kitais susėdę prie televizoriaus ekranų. Taip pat gaudavau pastabų, kaip aš galiu vieno ar kito tarmiško žodžio nežinoti. Todėl naujajame sezone noriu įrodyti, kad Lietuvą myliu iš visos širdies.“

Linksmą „Myliu Lietuvą“ žaidimą ir toliau ves žurnalistas, televizijos laidų vedėjas Ignas Krupavičius. Muzikinę nuotaiką kurs legendinė grupė „Vairas“ kartu su žinomais atlikėjais Rūta Ščiogolevaite ir Justinu Lapatinsku. Komandų kapitonų vėliavą toliau neš D. Filmanavičiūtė ir V. Pauliukaitis. Ši nuostabi kompanija išlieka tokia pati kaip ir praėjusiame sezone – jie tapo neatsiejama šio projekto dalimi.

D. Filmanavičiūtė itin džiaugiasi antruoju „Myliu Lietuvą“ sezonu ir juokiasi, kad kartu su naujuoju sezonu grįžta ir jos azartas: „Atrodė, po pirmojo sezono jau viską žinojome, bet kai pradėjome antrojo sezono filmavimus – viskas kaip pirmą kartą ir pati iš savęs juokiuosi dėl savo beprotiško azarto. Juk kaskart suprantu, jog mes žaidžiame dėl bulvių maišo ar peraugusių cukinijų, bet kovoju lyg būčiau „užstačius“ savo butą ir dar vaiką pažadėjus kam nors.“

Naujasis „Myliu Lietuvą“ sezonas tęsis iki pat Naujųjų metų ir dovanos žiūrovams ne tik jau pamėgtus žaidimus, bet ir visiškai naujas, dar niekada nematytas rungtis. Laidoje pasirodys ryškios Lietuvos asmenybės, o joms besirungiant tarpusavyje netrūks juoko, gerų emocijų, o kartu – ir žiupsnelio azarto.

Pirmosios laidos metu D. Filmanavičiūtės komandoje žiūrovai pamatys naujos LRT laidos „Žiedų valdovai“ vedėją Edgarą Vegį, populiariausią vaikų rašytoją Tomą Dirgėlą bei jaunąją dainininkę Pauliną Paukštaitytę.

V. Pauliukaičio komandoje žais žinomos muzikos grupės „Rondo“ lyderis Aleksandras Ivanauskas-Fara, dainininkė Augustė Vedrickaitė ir laidos „Žiedų valdovai“ vedėja Livija Gradauskienė. Žaidimo nugalėtojų laukia ir prizas – pintinė rudens karalienės cukinijos. Kuri komanda turi daugiau žinių apie Lietuvą ir nugalės?

Laidos žiūrovai taip pat kviečiami atsakinėti į klausimus kartu su dalyviais ir dar daugiau sužinoti apie tėvynę. Nuotaikingas žaidimas ne tik praturtins žinių bagažą, bet ir kels nenustygstantį juoką, o kartu ir pasididžiavimą savo šalimi.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Choreografė D. Ūsienė apie jaunųjų šokėjų pergales: „Siekiant rezultato, kartais reikia daugiau griežtumo, disciplinos ir reiklumo“

confident-noyce

Darbas, kurio Vytaro fermoje nori visi: kodėl V. Radzevičius nebeleidžia jo daryti savo žmonai?

confident-noyce

Svarbus regioninės žiniasklaidos žingsnis – naujienų portalas JP įsigijo televizijos kanalą GNTV

confident-noyce

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau