Panevėžyje atidarytas mikroautobusų ir sunkiasvorių transporto priemonių servisas

AutoriusjpFotogediminas kartanas

Investicijoms ir plėtrai šiaurės Lietuvoje Panevėžį pasirinkusi UAB „Skuba“ atidarė mikroautobusų ir sunkiasvorių transporto priemonių servisą bei prekybos centrą.

„Džiaugiuosi galėdamas Jus pasveikinti moderniausio Lietuvoje vilkikų techninio aptarnavimo centro atidarymo proga. Jūsų pasirinkimas centrą statyti Panevėžyje reiškia, kad verslas vertina puikią geografinę miesto padėtį ir didindamas paslaugų prieinamumą Šiaurės Lietuvos regione, plėtrai renkasi regiono centrą. Esu įsitikinęs, kad šis centras sėkmingai įsilies į miesto ir viso regiono verslo lyderių bendruomenę. Linkiu, kad Jūsų teikiamos paslaugos ne tik patenkintų, bet ir viršytų klientų lūkesčius, o centras augtų ir stiprėtų“, – sakė Panevėžio miesto meras Rytis Račkauskas.

Panevėžyje, Ramygalos gatvėje, oficialiai atidarytame daugiafunkciame centre įsikūrė parduotuvė, sunkvežimių servisas, plovykla, įrengti bandymų stendai ruošiant sunkvežimius techninei apžiūrai.

Numatyta, kad čia darbuosis iki 50 žmonių. Į 3,635 kv. m centro Panevėžyje statybas bendrovė investavo 7,5 mln. Eur.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Ekspertas apie elektromobilius: tik nesiimkite remonto patys

confident-noyce

Investicijų į kokybišką automobilių serviso įrangą svarba

confident-noyce

Aplinkosaugininkai visą lapkritį tikrins automobilių dirbtuves

confident-noyce

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau