20.6 C
Panevėžys
Antradienis, 30 balandžio, 2024

Vasario 16-ąją pasitiko žiniomis apie Lietuvą

„Šviesos“ specialiojo ugdymo centro direktorius Petras Leikauskas pasveikino viktorinos „Žinių mūšis. Lietuva ir pasaulis“ dalyvius. Pasidžiaugė, kad susitinkame jau ketvirtą kartą neformalioje aplinkoje, paminėti Lietuvos gimtadienį, Vasario 16-ąją.

Mokinių komandos iš Ramygalos gimnazijos, Paliūniškio pagrindinės mokyklos, Paįstrio J. Zikaro gimnazijos, Pasvalio specialiosios mokyklos, bei Panevėžio ,,Šviesos“ specialiojo ugdymo centro susirinko Panevėžio švietimo centro konferencijų salėje.

Organizuojant viktoriną tikimasi paskatinti jaunąją kartą, domėtis Lietuvos valstybės istorija, gamta, geografija, Lietuvos sportininkais, menininkais ir kitais įdomiais faktais.

„Džiaugiamės, kad dalyvių komandos dirbo glaudžiai bendradarbiaudamos, diskutuodamos, kiekvienas stengėsi įsiklausyti į kitų komandos narių nuomonę. Vyravo jauki, darbinga, šilta dalyvių nuotaika“, – sakė viktorinos organizatorės.

Sumuojant viktorinos rezultatus visus mokinius ir juos perengusius mokytojus picerijos „Nr. 1 PICA“ kolektyvas vaišino skaniomis picomis.

Šiais metais viktorinos nugalėtojais tapo Paliūniškio pagrindinės mokyklos komanda, antrieji Pasvalio specialiosios mokyklos, treti – Panevėžio „Šviesos“ specialiojo ugdymo centro mokiniai.

Visos dalyvavusios komandos apdovanotos diplomais, padėkomis ir saldžiomis dovanėlėmis.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Paaiškėjo konkurso „Lietuvos spaudos fotografija 2024“ finalininkai: tarp jų – ir panevėžiečiai

confident-noyce

Respublikiniame bendruomenių konkurse įvertinta panevėžiečių įrengta slėptuvė

confident-noyce

Daugiau nei 200 lietuvių EK iniciatyvoje gali laimėti nemokamas keliones po Europą

confident-noyce

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau