„Joalda“ degustaciniame bare – puiki šventė kiekvienam



Gėrimų gamybos tradicijos – neatsiejama lietuvių kulinarinio paveldo dalis. Aukštaitijos regione šias tradicijas puoselėja ir iš kartos į kartą perduoda šeimos verslo atstovai „Joalda“. Tai nuo 1994 metų savo veiklą plėtojanti lietuviškų gėrimų darykla, įsikūrusi Joniškėlyje. Jau kitą savaitę, liepos 20 d. darykloje duris atvers išskirtinės koncepcijos baras, įrengtas ir pritaikytas degustacijų užsiėmimas.

„Mūsų tikslas plėsti gėrimų kultūrą ir supažindinti savo klientus su skirtingomis mūsų gaminamų gėrimų rūšimis. Nuo šios vasaros startuojame su gėrimų ekskursijų ir degustacijų užsiėmimais, į kuriuos kviečiame gurmanus. Norime pasiūlyti tokią paslaugą ir pramogą, kad žmonės išvykę iš mūsų gamyklos turėtų naują požiūrį į gėrimų vartojimą ir jau turėtų savo nuomonę apie mūsų gaminamų gėrimų“, – savo nuomonę dėstė Darius Rimkevičius, „Joalda“ daryklos direktorius.

„Joalda“ alaus darykloje svečiai iš anksto gali užsisakyti specialias ekskursijas, kurių metu jie susipažins su įvairių gėrimų gamybos procesu ir iš arti pamatys visas gamybos subtilybes. Taip pat jie turi galimybę švęsti gimtadienius, bernvakarius, mergvakarius ar įmonės vakarėlius naujajame degustaciniame bare.

Čia svečiais bus pasirūpinta, pateikiant jiems skirtingas „Joaldos“ gaminamas gėrimų rūšis, supažindinant juos su jų skirtumais ir ypatumais bei pateikiant šalia geriausiai derančius užkandžius.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Per pastaruosius metus šie gėrimai vis dažniau atsiranda ant švenčių stalo: ekspertė įvardijo tendencijos priežastis

JP Redakcija

Kas trečias šalies gyventojas dažniausiai geria sultis, sulčių gėrimus ar nektarus

JP Redakcija

Tyrimas: Lietuvoje į darbą kasdien ateina apie 10 tūkst. neblaivių darbuotojų

JP Redakcija

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau

WordPress Ads