Rusijos pajėgos iki šiol Ukrainoje nužudė 554 vaikus

AutoriusRasa Strimaitytė (ELTA)Fotofreepik.com

Rusijos pajėgos, oficialiais duomenimis, Ukrainoje jau nužudė 554 vaikus ir 1 419 sužeidė. Tai tinkle „Telegram“ pranešė Ukrainos generalinė prokuratūra.

Daugiausia nužudytų ir sužeistų vaikų yra Donecko srityje (550). Toliau eina Charkivo sritis (399), Chersono (154), Dnipropetrovsko (152), Kyjivo (130), Zaporižios (119), Mykolajivo (107), Černihivo (72), Luhansko (67), Sumų (17) ir Žytomyro (15) sritys bei sostinė Kyjivas (16).

Žuvusių ir nukentėjusių vaikų skaičius išaugo po šeštadienį rusų suduoto smūgio Vilniansko miestui Zaporižios srityje. Čia žuvo trys vaikai, aštuoni buvo sužeisti.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

V. Putinas pabrėžia, kad Rusija pasirengusi deryboms Ukrainos kare

confident-noyce

Šaltiniai: NATO kitais metais skirs Ukrainai 40 mlrd. eurų karinės paramos

confident-noyce

V. Zelenskis: jei D. Trumpas žino, kaip užbaigti karą, turi tai pasakyti

confident-noyce

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau