1.9 C
Panevėžys
Ketvirtadienis, 18 balandžio, 2024

Žmoną po 10 metų santuokoje nustebinti nusprendęs vyras pritrenks Gian Lucą

AutoriusJPFotoTV3

Sakoma, kad santykiai sėkmingi yra tada, kai nė vienas poroje niekuomet nenustoja stengtis ir stebinti – būtent tai įrodo ir šio sekmadienio TV3 laidos „La maistas. Vasara“ herojus Tadas. Vyras kreipėsi į Gian Lucą su prašymu atvykti ir šitaip nustebinti jo žmoną – juk pora netrukus minės 10-ąsias savo vestuvių metines!

Į Kretingą išvykęs Gian Luca šia idėja nebuvo toks užtikrintas – moterys staigmenas mėgsta, tačiau ar Viktorija nesupyks už tokį netikėtą įsiveržimą?

Savo mylimajai Tadas pasakė tik tiek, kad jų namuose apsilankys svečiai. Tačiau, kad tai – žinomas TV veidas, Viktorija tikrai nenutuoks. „Per 10 metų santuokoje likai gyvas, bet dabar nori mirti? Juk jei atvažiuosime su kameromis, ir tu jai to nepasakysi, nebijai, kad bus mažas diskomfortas? Neprisiimsiu atsakomybės už tai, kas bus, kai aš išeisiu…“ – juoksis Gian Luca.

Pamačiusi savo kieme žinomą virtuvės šefą, moteris išties liks nustebusi, o galiausiai pripažins, kad to iš savo vyro tikrai nesitikėjo – juk įprastai jis nėra tas, kuris lepina siurprizais!

Pasivaikščiojęs po šeimos sodą, Gian Luca netrukus nuspręs, kad čia užtektinai žalumynų, kuriais jis galės pagardinti didkepsnį – būtent šiuo patiekalu virtuvės šefas nuspręs nustebinti porą. „Gaminti mėgstu, tačiau labiau desertinius patiekalus, o vyras labiau mėgsta mėsinius. Tad mes čia gyvename gana sudėtingai – kartais skaniau pavalgo vyras, o kartais – aš“, – juoksis Viktorija.

Tiesa, prie išjungtų kamerų Viktorija vėliau pripažins, kad nepaisant gerų ketinimų, Gian Lucos į savo virtuvę išties įsileidusi nebūtų.  Pasirodo, kad vienintelis žmogus, kuris gali čia lankytis, yra jos vyras. „Taip yra dėl to, kad mėgstu savo tvarką. Jeigu ten kažkas ateina ir pradeda krauti indus, mane ima nervas… Džiaugiuosi, kad šįkart nebus jokių nervų, kadangi viską atsivežei pats“, – sakys ji.

Gian Luca laidoje kartu su Tadu – mat Viktorija šįkart  buvo tik lepinama – ims ruošti didkepsnį, o virtuvės šefas atskleis, kas Lietuvoje nurungia net firminį patiekalą cepelinus. Anot šefo, šio ingrediento mūsų šalyje suvartojami kiekiai yra tokie dideli, kad jam būtų galima pastatyti netgi paminklą…

Ar pavyko staigmena Viktorijai 10 metų santuokos proga ir kaip teisingai paruošti gardų didkepsnį, Gian Luca „La maistas. Vasara“ laidoje kartu su herojais atskleis jau šį sekmadienį, 9 val. per TV3.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Iliuzionistas R. Bernatonis – apie pavojų keliančią kitą savo veiklą: „Nebegaliu važiuoti nei į Balį, nei į Italiją“

confident-noyce

U. Zavistauskaitė – apie kubiečio partnerio akyse sublizgėjusias ašaras: „Nesu ištekėjusi, bet manau, kad santuokoje yra panašiai“

confident-noyce

Projekte „Salsamanai“ – visus nustebinęs aistringas bučinys: „Aš vis dar tuo netikiu“

confident-noyce

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau