Ž. Žvagulis apie 20 metų trunkančią santuoką: „Aš esu ugnis, o Irena...

Ž. Žvagulis apie 20 metų trunkančią santuoką: „Aš esu ugnis, o Irena – ramybė“

JP / TV3 nuotr.

Šį šeštadienio rytą televizijos žiūrovų pamėgta kulinarinė laida „Virtuvės istorijos“ stebins ne tik azartiška maisto kova, bet ir itin atvirais pokalbiais. Studijoje samčius surems tikra estrados legenda ir scenos profesionalas Žilvinas Žvagulis bei jo sūnus Vakaris. O kuris vyras šeimoje gamina geriau nuspręs ne kas kitas, bet žavioji šeimos dama Irena Starošaitė.

Po vasaros atostogų aštuntąjį sezoną į televizijos ekranus sugrįžusi laida „Virtuvės istorijos“ sveikinsis iš Vilniuje įsikūrusios prekybos salos „Ogmios miestas“. Čia įsikūrę ne tik gardaus maisto restoranai, bet karaliauja ir gourmet parduotuvėlės, kuriose laidos šefai prieš filmavimus ieško šviežių, kokybiškų, gurmaniškų maisto produktų ir egzotiškų prieskonių.

BIC

Nors Žvagulių namuose kavą savaitgalio rytais visada daro Žilvinas, šį rytą jie skanaus Ilonos ruoštą aromatingą kavą. Pasimėgavę kava azartiškai nusiteikę dvikovos dalyviai ruošis kovai.

Po burtų traukimo Ž. Žvaguliui atiteks laidos vedėjos Ilonos Juciūtės-Čibirkienės kurtas snieginių krabų lazdelių blynelių receptas, o Vakaris kartu su „Kamado Bono“ grilio virtuozu Vadimu Amosovu keps mėsainius su itin aukštos kokybės brandinta jautiena.

„Na, sūnau, aš jaučiuosi stabiliau“, prieš kovą, ištraukęs receptą, juokdamasis puikuosis Ž. Žvagulis, o kad kova būtų dar azartiškesnė, jis susilažins su sūnumi, jog pralaimėjusiajam „Ogmios mieste“ teks atlikti įsimintiną užduotį. Kokią, paaiškės jau rytoj, tačiau vaizdelio žadama neeilinio.

Šie metai Žvagulių šeimai – ypatingi, mat Irena ir Žilvinas sulaukė neeilinės šventės – šįmet jiedu mini santuokos dvidešimtmetį.

„Starošaitė yra kaip Marytė Melnikaitė – iškentėjo 20 metų mane“, juokaus Ž. Žvagulis laidoje.

Tačiau ši proga – ne vienintelė. Šiemet pora minės ir 25 metų kartu scenoje jubiliejų, kurio proga sumanė surengti koncertinį turą po visą Lietuvą. Ilonos paklaustas sėkmingos santuokos paslapties, žinomas vyras atviraus, jog Irena jį sužavėjo savo ramumu.

„Aš esu ugnis, o ji yra ramybė. Grįžtu namo visas ugningas, o ji sako stop, bachūras, grįžai namo – nuimk gazą“, apie tarpusavio santykius šeimoje nuotaikingai pasakos Ž. Žvagulis.

Žilvinas ir Irena ne tik puikūs partneriai scenoje, bet ir itin atsidavę šeimai. Jų sūnus Vakaris nuo mažens augo tarp muzikos, todėl nenuostabu, jog baigęs mokyklą, pasirinko muzikos technologijų studijas Londone.

„Nebaisu jo išleisti, baisu pačiai likti be jo“, apie artėjantį nerimą ir sūnaus išlydėtuves atviraus I. Starošaitė.

Abiejų komandų „Kamado Bono“ griliuose kepti patiekalai atrodys itin gardžiai, tačiau kuris patiekalas labiau sužavės šio ryto teisėją Ireną?

Kuris Žvagulių šeimos vyras gamina geriau, kam atiteks nugalėtojo karūna ir kodėl Žilvinas ir Irena atsidūrė „Ogmios mieste“ esančiuose dušuose, sužinosite su jau šį šeštadienį 9 val. kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“.

Jau aštuntąjį sezoną skaičiuojanti kulinarinė pokalbių laida „Virtuvės istorijos“, kuriama Vaidos Skaisgirės vadovaujamos kompanijos „TV topas“, ir toliau nestokos nepamirštamų azartiškų žinomų šalies šeimų ir artimiausių draugų dvikovų ir gardžiausių patiekalų. Laidos studijoje laidos herojai rungsis vienas su kitu, padedami kulinarės Ilonos Juciūtės-Čibirkienės ir „Kamado Bono“ grilio meistrų, ruoš skaniausius patiekalus, o galiausiai į studiją atvykęs laidos svečias turės ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti jį pagaminusį kulinarą.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais 9 val. per TV3.

Inreal

Lukdas

Dizainas

Core

PIC

NĖRA KOMENTARŲ

Atsakyti

JP.LT už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.LT pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.