-7 C
Panevėžys
Trečiadienis, 2 gruodžio, 2020

„X.O.distillery“ restorane – vėlyvieji pusryčiai

Vėlyvieji savaitgalio pusryčiai vakarų šalyse jau yra tapę neatsiejama šeimų tradicija, kuri pagreitį įgauna ir Lietuvoje. Tad nuo šiol „X.O. distillery“ restoranas kviečia savo klientus trečią mėnesio sekmadienį pusryčiauti ypatingai šiame restorane.

„Verslo žmonės, įmonių vadovai dažnai klausdavo, kodėl mes nedirbame sekmadieniais. Dažnai jie garsiai pasvajodavo apie Benedikto kiaušinius pusryčiams su gardžiu kavos puodeliu mūsų restorane, bei išreikšdavo norą sekmadieniais su šeimomis užsukti pas mus. Taip vieną dieną kilo idėja, kad tegul tampa gražia tradicija, jog trečią mėnesio sekmadienį vėlyvus pusryčius klientai valgo pas mus, mūsų antruose namuose – „X.O.distillery“ restorane.

Kartu su vyru Gytautu, įmonės savininku, esame susikūrę savo šeimos mažas tradicijas. Pamanėme, tai kodėl į savo tradicijų sąrašą neįtraukus šios naujos sekmadienio tradicijos, kuria galime pasidalinti su mūsų restorano svečiais kartu pusryčiaujant.

Kai atidarinėjome „X.O.distillery“, pagrindinė mintis ir tikslas buvo, yra ir bus, kad kiekvienas atėjęs jaustųsi, jog atėjo į svečius pas draugus, o ne į įstaigą tik pavalgyt. Juk laikui bėgant ir dažnai susitinkant, Jūs visi tampate mūsų artimi draugai. Mes žinome, ką Jūs mėgstate, kokie Jūsų valgymo ypatumai ar kokį humorą mėgstate”, – apie „X.O. distillery“ restoraną kalbėjo restorano vadovė Indrė Blažinskienė.

I. Blažinskienė.

„X.O. distillery“ vėlyvųjų pusryčių meniu sudarytas pagrindinės restorano šefė Gabrielės Janušauskaitės. Nors jai tik 22-ji metai, Gabrielė turi dydį potencialą, suvokia ir išmano lėkštės maisto estetinį vaizdą bei skonį.

„X.O. distillery“ svečiams vėlyvųjų sekmadienio pusryčių metu bus siūloma pasimėgauti midijomis su pomidorais ir keptomis bulvytėmis. Klientai taip pat galės pasivaišinti Benedikto kiaušiniais, o mažiesiems svečiams bus sudarytas specialus vaikiškas meniu, ko įprastai „X.O. distillery“ restoranas nebūna.

„Klientus žadame nustebinti suderintais skoniais, kurie atskleis naujas maisto spalvas. Meniu sudarome eksperimentuodami su kasdieniais ingredientais, patiekiant juos įdomiau ir estetiškiau“, – su pusryčių meniu supažindino „X.O. distillery“ šefė Gabrielė.

Prisimenant „X.O. distillery“ atsiradimo priežastį, įmonės vadovai pažymi, kad mintis įkurti restoraną kilo vėlgi klientų dėka. Įmonės savininkų turimoje „Skvero vyninėje“ klientų teikdavo pastabas, jog mieste nėra tinkamos vietos priimti verslo svečius užsieniečius. Tam reikėjo solidžios ir jaukios vietos, kur nebūtų greito maisto aromatų, triukšmingų klientų. Taip buvo nuspręsta uždaryti naktinį klubą „Puntukas“ ir sukurti naują jaukią vietą, kur svečiai jaustųsi lyg atėję į svečius pas draugus.

„Stengiamės neatsilikti nuo tendencijų, tobulinamės ir žinių semiamės iš geriausių savo srities specialistų. Panevėžio klientams stengiamės pateikti jų jau žinomus ir pamėgtus skonius šiek tiek kitaip, stengiamės ugdyti ir lavinti panevėžiečių skonius“, – „X.O. distillery“ lūkesčius ir tikslus pristatė „X.O. distillery“ šefė Gabrielė Janušauskaitė.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.


PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Tyrimas: po karantino Baltijos šalių gyventojai puolė keliauti ir pramogauti restoranuose

confident-noyce

Premjeras: užtikrinę saugumą restoranai galėtų atsidaryti ir nuo gegužės 18 dienos

erikas

A. Veryga: sprendimas dėl restoranų atidarymo gali būti jau netrukus

erikas

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau