V. Blauzdavičius nusistebėjo jo ūkį papildžiusia įspūdinga technika: „Tas traktorius – kaip vieno kambario butas“

Autoriusjp
Fototv3

Šį sekmadienį TV3 žiniasklaidos grupės žiūrovai bus pakviesti jau antrai Vyliaus ir Vitalijaus nuotykių kaime laidai „Ūkio šefas“. Du draugai džiaugsis ne tik įspūdinga technika, užpildžiusia kiemą, bet ir ragaus ypatingų kebabų, kuriuos nesunkiai pakartosite ir savo namuose.

Kai gamta atsiskleidžia visu grožiu, darbai kaime tik įsibėgėja – būtent tą galėtų patvirtinti du bičiuliai, Vylius Blauzdavičius ir Vitalijus Vardžiukevičius. Atsipūsti kaime nebus kada – šįkart prasidės aplinkos tvarkymo darbai. O kad viskas eitų tarsi per sviestą, vyrams gaires nurodys ir savo srities profesionalai.

„Landšafto specialistai man labai patiko – tiesiai ir aiškiai viską pasakė. Jie pasiūlė išsivalyti ir visas senas obelis, bet yra vienas „bet“. Aš jų naikinti nenorėčiau vien tik dėl to, kad Vitalijus rudenį rinktų labai daug obuolių…“ – progos iškrėsti draugui šunybės nepraleis Vylius.

Visgi abu jie vienodai džiaugsis, kad po pirmųjų darbų aplinka taps kur kas tvarkingesnė. „Pamatysime fantastiškus dalykus“, – džiaugsis Vitalijus.

Tiesa, net ir priimdamas aplinkos tvarkymo sprendimus, Vylius naudosis viena gudrybe. „Aš visuomet pasitariu su Vitalijumi tuomet, kai pats abejoju, jog po to galėčiau jį apkaltinti priėmus blogą sprendimą. Manau, kad čia normalu“, – juoksis jis.

Vėliau bičiuliai sulauks ir dar daugiau specialistų, kurie atliks dirvožemio tyrimus. Vyliui ir Vitalijui tai – be galo svarbu, kadangi ateityje jie planuoja auginti tiek vynuoges, tiek arbūzus! O žiūrovai nuo pirmųjų žingsnių išvys, kaip šie darbai yra atliekami.

„Tokią techniką matau pirmą kartą. Tai mane labai nustebino – maniau, kad žemei užtenka duoti pailsėti“, – nuostabos neslėps ir Vitalijus.

Kieme atsiradusi technika didelį įspūdį paliks ir Vyliui. Jis džiaugsis sužinojęs, kad keturračiai gali praversti ne tik pramogoms, o taip pat stebėsis didelius darbus padėjusiu nudirbti traktoriumi.

„Tas traktorius – kaip vieno kambario butas. Trūksta tik virtuvės ir virduliuko“, – juoksis jis.

O po visų darbų, žinoma, reikia ir pasistiprinti! Geru maistu ir vėl pasirūpins Vylius. Šįkart jis kvies išmokti pasigaminti savo itin mėgstamą patiekalą, primenantį vištienos kebabą.

„Tokio dalyko dar nekepei“, – rezultatu bus sužavėtas Vitalijus, o visą patiekalo receptą pamatysite laidoje.

„Ūkio šefas“ – sekmadieniais, 9 val. per TV3.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Šveicarijoje, bet Lietuvoje: radijo laidų vedėjų dueto laukia pažintis su bajoru ir negirdėtos pramogos

JP Redakcija

Marinatas šašlykams „iš nieko“: parodė, kaip suktis iš bėdos ir mėgautis gardžiu rezultatu

JP Redakcija

I. Swan atvirai apie santykius su mylimuoju ir juos vienijančią aistrą banglentėms

JP Redakcija

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau

WordPress Ads