Restorano „Vasaris“ vadovė Miglė Gruzdenė apie meniu karantino laikotarpiu

M. Gruzdenė.

Stengiamės dirbti ir veiklos nenutraukiame. Sugalvojome meniu, kuris įtiks daugeliui. Tai ir specialūs patiekalai pusryčiams, pietums. Meniu sudarytas taip, kad įtiktų įvairaus skonio mėgėjams, kad galėtų išsirinkti ir užsisakyti. Meniu bus keičiamas ir pritaikomas visiems. Net pietums galima užsisakyti atskirus mėgstamus patiekalus ir rinkinius iš keturių variantų


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.


Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau