2.3 C
Panevėžys
Pirmadienis, 28 balandžio, 2025

„Maisto banko“ pusryčiuose padėkota organizacijos rėmėjams ir partneriams

Autoriusjp
Fotoorganizatorių

Minėdamas kovos su maisto švaistymu dieną, labdaros ir paramos fondas „Maisto bankas“ savo rėmėjus ir partnerius sukvietė į padėkos pusryčius, kurie vyko neseniai atidarytoje maisto atiduotuvėje, Vilniuje.

Šiais metais kovos su maisto švaistymu dieną organizacija sutiko šūkiu „Ačiū žinantiems maisto vertę“.

„Maisto vertė – ne tik jo kaina parduotuvėse, tai maisto užauginimui sunaudoti žemės resursai, skirtas laikas, darbo jėga, investuoti pinigai, o galiausiai ir neatsiejama nauda žmogui, juk maistas yra vienas pagrindinių žmogaus fiziologinių poreikių. Todėl visada turime prisiminti jo vertę ir dėti visas pastangas, kad kuo mažiau maisto būtų iššvaistoma. Ačiū, kad šiame kelyje esate drauge su mumis“ – susirinkusiems svečiams dėkojo „Maisto banko“ vadovas Simonas Gurevičius.

Renginio metu visi susisinkusieji buvo apdovanoti specialiai kovos su maisto švaistymu dienai sukurtomis  bei apie „Maisto banko“ misiją primenančiomis simbolinėmis monetomis, kurias padėkos pusryčių metu nukalė į renginį pakviestas kalvis.

Susirinkusiems savo kūrybos dainas dovanojo bardas Andrius Zalieska – Zala, renginį vedė televizijos laidų veidas Richardas Jonaitis, rytą vainikavo šefės Dovilės Piliponytės iš nuo išmetimo išgelbėto maisto paruošti pusryčiai.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Tobula vakarienė per pusvalandį – nereikės net užsukti į parduotuvę

JP Redakcija

Žiniasklaida: lietuvių išlaidos Lenkijoje pernai augo 3 proc.

JP Redakcija

Po Velykų liko maisto? V. Radzevičius siūlo receptą, kaip skaniai panaudoti šventinius likučius

JP Redakcija

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau

WordPress Ads