„Iki“ uždaro kepyklą Panevėžyje: atleidimo lapeliai įteikti 49 darbuotojams

Prekybos tinklas „Iki“ atsižvelgdamas į išaugusius pirkėjų lūkesčius parduotuvėse įsigyti kuo šviežesnių kepinių, perorientuoja konditerijos ir kepinių gamybą. Ji bus koncentruojama 3 regioninėse kepyklose Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje, taip pat bus stiprinama vietinė gamyba parduotuvėse.

Pasak Indrės Baltrušaitienės, „Iki“ komunikacijos vadovės, gamyba parduotuvėse bus stiprinama didinant pajėgumus 26 parduotuvėse įrengtose mažose kepyklose, taip pat parduotuvėse įrengtose krosnyse.

„Nuo 2016 metų „Iki“ įgyvendina projektą „Šviežia duona tiesiai iš krosnies“, kuris leidžia pirkėjams pasiūlyti itin šviežių vietoje kepamų gaminių. Pirkėjai vis daugiau dėmesio skiria šviežumui, todėl pastaruoju metu pastebime, kad vietinės gamybos apimtys nuosekliai didėja. Atsižvelgdami į pirkėjų poreikius nusprendėme perskirstyti kepinių gamybą, didesnį dėmesį skirdami jų kepimui parduotuvėse“, – sako I. Baltrušaitienė.

Nuo 2016 metų projekto „Šviežia duona iš krosnies“ apimtys, augant šviežiai iškeptų kepinių paklausai, buvo nuolat plečiamos – šiuo metu krosnys yra įrengtos 194 „Iki“ parduotuvėse. Jose kepama duona ir bandelės, o jų asortimentas yra nuolat atnaujinamas ir plečiamas atsižvelgiant į pirkėjų poreikius.

Stiprinant vietinę gamybą mažose kepyklose ir parduotuvėse įrengtose krosnyse bus uždaryta regioninė kepykla Panevėžyje. Atleidimo lapeliai įteikti 49 šioje kepykloje dirbusiems darbuotojams.

Panevėžio kepyklos gamybą perims likusios 3 regioninės kepyklos, kurios ir toliau pilnai aprūpins konditerijos gaminiais ir kepiniais visas prekybos tinklo „Iki“ parduotuves.

Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Panevėžio rajonas garsus ne tik skania duona, bet ir egzotiniais kopūstais

confident-noyce

Panevėžio rajono kepyklos: „Žmonėms dabar svarbiausia duona kasdieninė“

erikas

Panevėžio rajono kepėjai lašiniais patobulino tradicinę ruginę duoną

erikas

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau