-0.5 C
Panevėžys
Penktadienis, 21 sausio, 2022

I. Starošaitė – apie desertą, užauginusį 8 kilogramus: „Supratome, kad mėgautis reikia atsargiai“

AutoriusJPFotoTOMASFOTO.LT
I. Starošaitė.

Irena Starošaitė – moteris, kurią neabejotinai žino visa Lietuva. Visuomet energingą, žavią ir veiklią Ireną sėkmė lydi ne tik karjeroje, bet ir asmeniniame gyvenime – moteris kartu su vyru, taip pat žinomu dainininku Žilvinu Žvaguliu, kartu yra jau 22 metus. „Svarbiausia žinoti, nori šeimos, ar ne“, – šeštadienį TV3 laidoje „Virtuvės istorijos“ sakys I. Starošaitė.

Jau šiandien pokalbių laidos „Virtuvės istorijos“ studijoje, įkurtoje virtuvės baldų profesionalų VOKĖ-III, laidos vedėja Ilona Juciūtė kalbins žiūrovams puikiai žinomą, charizmatišką ir labai talentingą dainininkę Ireną Starošaitę.

Kol studijoje megsis atviri pokalbiai, „Kamado bono“ grilio zonoje kepsninių guru Robertas Svetlauskas laidos viešniai gamins nepaprasto skonio jautienos išpjovą su žaliųjų pipirų padažu bei salotomis, pagardintomis aioli padažu.

Žinoma atlikėja laidoje atviraus, kad nors jos vyras Žilvinas gamina dažnai, vis dėlto atsakomybė už  maistą namuose dažniausiai tenka jai.

Pagrindinis patiekalas Žvagulių namuose yra sriuba, kuri gaminama kasdien. Tačiau jei kasdieninio maisto ruoša dažniausiai gula ant Irenos pečių, visai priešingai yra per šventes – tuomet virtuvėje karaliauja Žilvinas.

„Jis greitai viską padaro, paruošia ir papuošia. Žilvinas gražiai supjausto mėsytę, sūriukus, dėlioja krevetes. Ir spėja padiriguoti ir man – duoda nurodymus, ką supjaustyti, paruošti. Tad mūsų šeimoje už balius yra atsakingas Žilvinas. O aš būnu tik jo pagalbininkė“, – nuotaikingai pasakos žinoma dainininkė.

Žvagulių šeima prieš kelis metus ėmėsi ir dar vieno verslo – su partneriais ėmė kepti šakočius. Laidoje Irena pasakos, kad toks verslas, pasirodo, labai pavojingas… kūno linijoms!

„Dabar namuose ant stalo šakočiai nėra dažnas patiekalas, tačiau pradžioje jų buvo daug. Per pirmą karantiną, tuos šakočius kramsnodama, aš priaugau 8 kilogramus. Supratome, kad šakočiais reikia mėgautis atsargiai“, – juoksis Irena.

Žavioji dainininkė taip pat papasakos ir apie kulinarines keliones, į kurias mėgsta leistis, kai tik gali skirti tam laiko.

„Atmintyje man giliai įsirėžusi japonų virtuvė, bet ne kur kitur, o tik Japonijoje. Visi  okonomijaki, yakisoba, sushi – be proto skanu! Pradžioje prie neįprastų skonių reikėjo priprasti, bet paskui… Ypač įvertini, kai to nebetenki – išvažiavus iš Japonijos, labai norėjosi pakartoti“, – pasakos žinoma moteris.

Kaip paaiškės laidoje, Irena yra tikra gurmanė ir drąsiai ragauja net ir labai neįprastus patiekalus. „Kažkam keistas patiekalas yra varlės ar jų kojelės, o man labai skanu! Mėgstu ir sraiges. O kaip skanu austrės ir šampanas!..“ – pasakojimą apie savo kulinarinius atradimus tęs I. Starošaitė.

Kokie patiekalai dažniausiai nudengia Žvagulių stalą, kokių keisčiausių patiekalų yra ragavusi Irena bei kokie svarbiausi ingredientai sudaro Irenos ir Žilvino santuokos receptą – visa tai jau šio šeštadienio laidoje!

Kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais, 10 val. per TV3.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.


PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Eksperimente „Skirtingai nuostabūs“ – apsikabinimai ir atviri prisipažinimai: „Daug kartų buvau neteisi“

confident-noyce

Lenkų režisieriaus filme apie T. Kosciušką – išsami modernaus žmogaus studija

confident-noyce

Paaiškėjus tiesai – netikėta dviejų socialinio eksperimento dalyvių akistata: „Dabar manęs nekęsi?“

confident-noyce

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau