Baltijos maisto ir gėrimų parodoje BAF jau antrą kartą buvo įteikti specialūs parodos medaliai ir diplomai. Jais apdovanoti geriausiai specialistų įvertinti parodoje pristatomi maisto ir gėrimų produktai.
Kaip teigia parodos projekto vadovė Lilijana Dirsienė, BAF medalis – geriausias specialistų įvertinimas ir produkto kokybės ženklas. Medaliais įvertinami kruopščiai specialistų patikrinti patys geriausi, teisingiausi bei įdomiausi maisto ir gėrimų produktai.
BAF 2016 medaliais komisija, kuriai vadovavo Lietuvos pramonininkų konfederacijos maisto pramonės ekspertė-konsultantė Elena Paviržienė, apdovanojo ŽŪB „Ilzenbergas“ gaminamus lietinius su paukštiena ir daržovėmis ir du UAB „Baltic Larus“ gaminius – šviežią sausai brandintą jautienos maltinį mėsainiams ir sūdytą–parūkytą antienos filė.
BAF diplomais apdovanoti UAB „Es projektas“ arbata piramidėse „Montecelio“, ŽŪB „Ilzenbergas“ varškės sūris su kumpiu bei Panevėžio bendrovės „Šerno pėda“ džiovinta elniena su čiobreliais.