Naktį eismo sąlygas sunkins plikledis (atnaujinta)

Ziema sniegas gatves
Krašto ir didesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai drėgni, šiaurinėje ir rytinėje šalies dalyje kai kur su sniego provėžomis.

Lietuvos automobilių kelių direkcija informuoja, jog Zarasų rajone barstomas magistralinis kelias A6 Kaunas-Zarasai-Daugpilis dėl susidariusio plikledžio, o Plungės rajone magistralinis kelias A11 Šiauliai-Palanga dėl plikledžio susidarymo tikimybės.

Kituose šalies rajonuose magistralinių kelių dangos daugiausia drėgnos, vietomis sausos.

Krašto ir didesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai drėgni, šiaurinėje ir rytinėje šalies dalyje kai kur su sniego provėžomis.

Mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai visoje šalyje padengti prispaustu sniegu, provėžoti, slidūs, todėl juose laikykitės didesnio nei įprasta saugaus atstumo, ties posūkiais pasirinkite saugų greitį.

Kritulių nėra, oro temperatūra nuo 5 iki 10 laipsnių šalčio, pajūryje – nuo 0 iki 5 laipsnių šalčio.

Naktį eismo sąlygas sunkins plikledis, būkite atsargūs! 

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis naktį be žymesnių kritulių. Formuosis plikledis. Antroje nakties pusėje kai kur rūkas, matomumas vietomis sumažės iki 300 m. Vėjas vakarų, pietvakarių, 4-9 m/s, pajūryje iki 12 m/s, todėl pajūrio ruože vietomis pustys. Žemiausia oro temperatūra nuo 8 iki 13 laipsnių šalčio, vietomis iki 16 laipsnių šalčio, pajūryje – apie 2 laipsnius šalčio.

Lietuvos automobilių kelių direkcijos pranešimas – sausio 18 d. 19 val.

Capture_165


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau