2.3 C
Panevėžys
Ketvirtadienis, 18 balandžio, 2024

2022-ųjų metų horoskopas: kas laukia dvylikos Zodiako ženklų

AutoriusJP
FotoFREEPIK.COM

Astrologai atskleidė, kokie 2022 m. bus kiekvienam Zodiako ženklui. Pasistenkite pasinaudoti astrologų patarimais, kad sužinotumėte, ko galite tikėtis per šiuos dvylika mėnesių. Apskritai, tai turėtų būti gana ramus metas, tačiau kiekvienoje ramioje vietoje yra nepageidaujamų asmenų. Taigi 2022 m. bus įvairių spąstų, kurie užgoš bendrą šio laikotarpio vaizdą ir patirtį.

Avinas

Šiam Zodiako ženklui Juodojo vandens tigro metai bus tikrai sėkmingi. Galite drąsiai pradėti įgyvendinti viską, kas jau seniai suplanuota. Svarbiausia – sugebėti laiku pažaboti impulsyvumą, nuo kurio kenčia daugelis Avinų. Pačioje metų pradžioje turėtumėte būti pasirengę problemoms šeimoje ar asmeniniame gyvenime. Nuolatinis santykių aiškinimasis su artimaisiais gali šiek tiek išmušti iš vėžių, tačiau turite būti kantrūs ir viskas savaime pagerės. Išmokite nusileisti ir išgirsti, ko jie iš jūsų nori, tada visi ginčai ir nesusipratimai bus išspręsti pakankamai greitai. 2022 metų pavasaris puikiai tinka karjeros pasiekimams. Antroji metų pusė Avinams atneš taiką ir ramybę. Galima džiaugtis savo darbo sėkme ir skirti laiko poilsiui. 2022-ieji metai bus palankūs meilės reikaluose, tačiau reikėtų vengti neapgalvotų veiksmų. Pinigų srityje šiems Zodiako ženklo atstovams taip pat seksis.

Jautis

Pirmoje 2022 m. pusėje Jaučiams pravers verslumas. Jei judėsite teisinga kryptimi, galite tikėtis sėkmės karjeroje ar pasirinktoje darbo srityje. Turite išmokti greitai ir aiškiai mąstyti. Nuo priimtų sprendimų gali priklausyti tolesnis jūsų gyvenimas ir finansinė padėtis. Asmeniniame gyvenime reikia tikėtis ramybės. Vienišiams geriau atidėti antrosios pusės paieškas iki metų pabaigos. Susituokusios poros gali susidurti su daugybe nesutarimų ir santykių aiškinimosi. O psichologinės sveikatos pablogėjimas gali sukelti depresiją. Todėl svarbu nepamiršti poilsio ir teigiamų emocijų.

Dvyniai

Natūralus šio ženklo žavesys bus labai svarbus siekiant sėkmės ir asmeninių pasiekimų. Ieškantys gero darbo gali drąsiai eiti į darbo pokalbius – sėkmė bus jūsų pusėje. Daug palankių akimirkų tikimasi sulaukti ir asmeniniame Dvynių gyvenime. Vieniši šio Zodiako ženklo atstovai pagaliau sutiks sielos draugą, o tie, kurie jį jau turi ir nesijaudina dėl santykių, gali visiškai atsipalaiduoti. Metų pabaigoje laukiama gana svarbaus įvykio, kuris suteiks džiaugsmo, bet kartu sukels šiek tiek nerimo. Svarbiausia – nepasiduoti emocijoms ir gerai apgalvoti kiekvieną savo veiksmą. Kalbant apie finansų sritį, naujieji 2022 metai žada sėkmę.

Vėžys

Naujaisiais metais turėtumėte nustoti jaudintis ir nerimauti dėl aplinkinių. Nuolatinis stresas šiam Zodiako ženklui nesibaigs gerai. Dėl abejonių ir neryžtingumo prarasite puikias galimybes. Tigro metai žada būti sunkūs, bet dėl ramaus ir blaivaus proto jie neatneš didelių nuostolių. Kad ir kas nutiktų, verta rizikuoti ir imtis naujų projektų. Tai padės išbristi iš sunkumų liūno. Vėžio asmeniniame gyvenime bus ramu. Net nedideli ginčai ir nesusipratimai nesukels rimtų problemų su antrąja puse. Metų pabaigą verta skirti saviugdai. Jei jau seniai norėjote pradėti mokytis anglų kalbos arba iš naujo perskaityti mėgstamas knygas, bus puikus metas tai padaryti.

Liūtas

2022 metais Liūtai turės šiek tiek sutramdyti savo emocijas. Nuolatinis užsidegimas ir didžiulis pasitikėjimas savimi nieko gero neduos nei darbe, nei asmeniniame gyvenime. Skirkite laiko bendravimui su draugais. O už įsivaizduojamos sėkmės galite nepastebėti, kaip atstumiate artimus žmones. Metų vidurys atneš pokyčių profesiniame gyvenime. Turėtumėte būti pasirengę tam, kad gali tekti pakeisti veiklos sritį. Svarbiausia bet kokioje situacijoje išlikti ramiam ir subalansuotam. Kad išvengtumėte konfliktų su artimais žmonėmis, nereikia šeimos nariams rodyti savo valdingo charakterio. Liūtai turėtų žinoti, kad 2022 m. jie rizikuoja prarasti santaupas, todėl nesivelkite į abejotinus sandorius.

Mergelė

Praėję metai šio ženklo atstovams buvo gana ryškūs ir turiningi. Todėl 2022 m. pradžioje galėsite ramiai atsikvėpti ir džiaugtis savo laimėjimais. Nekurkite pernelyg didelių planų. Vietoj to leiskitės į atostogas ar ilgą kelionę. Šis laikas leis jums įgyti jėgų ir drąsiai imtis naujų projektų bei tikslų. Atėjo laikas kūrybingoms Mergelėms, kurios niekada nedrįso parodyti savo kūrinių visuomenei. Visuomenės pripažinimas leis jums pasisemti naujo įkvėpimo ir sėkmingai kurti. Jūsų asmeniniame gyvenime įvyks pokyčių. Tiems, kurie jau seniai turi antrąją pusę, metas sustiprinti savo sąjungą ir pagalvoti apie palikuonis.

Svarstyklės

Šio Zodiako ženklo atstovų 2022 m. laukia daug įvykių, kurie gali negrįžtamai pakeisti jų gyvenimą. Bus laikotarpių, kai reikės skirti laiko tik darbo problemoms spręsti, taip pat laikotarpių, kai geriausia kuo daugiau dienų praleisti su šeima ir draugais. Kai kuriems šeimos nariams prireiks jūsų paramos ir vertingų patarimų. Metų viduryje turėsite įrodyti vadovams, kad tikrai esate kažko verti. Todėl imkitės bet kokio darbo, kad ir koks sunkus jis atrodytų. Atkaklumas ir pasitikėjimas savimi padės jums įveikti daugybę kliūčių, už kurias bus teisingai atlyginta.

Skorpionas

Ateinančiais metais šis Zodiako ženklas gali visiškai pasikliauti savo intuicija. Ypač kai kalbama apie finansinius reikalus. Jei ilgai nesiryžote keisti nemėgstamo darbo į kitą, pirmasis 2022 m. pusmetis tam puikiai tinka. Visi pokyčiai šiuo metu bus itin naudingi. Metų viduryje turėtumėte tikėtis pokyčių asmeniniame gyvenime: tai bus kažkas tikrai didelio. Vestuvės, vaikas ar kitas žmogus – viskas priklauso tik nuo jūsų dabartinės padėties. Metų pabaigoje teks spręsti netikėtas problemas.

Šaulys

2022 m. šis ženklas aiškiai suvoks, kad tikroji laimė yra šeima. Nepaisant to, kad kai kurie šeimos nariai gali skeptiškai vertinti padidėjusį jūsų dėmesį, nereikia dėl to nusiminti. Daugelis įvertins jūsų rūpestį. Gali kilti rimtų ginčų su antrąja puse, tačiau bendromis pastangomis viską pavyks įveikti. Finansiniu požiūriu Tigro metai didelių pokyčių neatneš. Viskas bus stabilu, be didelių išlaidų. Siekiant kai kurių šiais metais suplanuotų tikslų, gali atsirasti blogų norų. Neverta veltis į diskusijas su jais ir gaišti laiko. Šie metai taip pat bus palankūs mokymuisi ir savęs tobulinimui. Meilės reikaluose taip pat laukite staigmenų (gerąja prasme).

Ožiaragis

Kai kurie šiam ženklui būdingi charakterio bruožai, t. y. nekantrumas ir įsipareigojimų stoka, turės neigiamos įtakos užduočių ir tikslų įgyvendinimui. Geriau iš visų jėgų stenkitės ką nors pakeisti savo elgesyje, nes kitaip teks ilgai taisyti netyčia padarytas klaidas. Būkite malonūs žmonėms, kurie jums siūlo pagalbą, tai tikrai nuoširdu. Karjeros srityje metų vidurys suteiks teigiamą postūmį. Galbūt būsite paaukštintas arba gausite gerą premiją. Metų pabaiga bus palankesnė ir atneš daugiau teigiamų emocijų. Džiaugsmo ir stiprybės suteiks laiko praleidimas su šeima ar artimais draugais. Pokyčių tikimasi ir meilės srityje.

Vandenis

2022 m. pradžioje šio Zodiako ženklo atstovai labai norės pakeisti savo gyvenimą. Tai susiję ir su išvaizda, ir su karjera. Tačiau nepasiduokite emocijoms ir nesiimkite drastiškų priemonių – po kurio laiko jūsų nuomonė gali pasikeisti, bet kelio atgal nebus. Gerai apgalvokite kiekvieną savo veiksmą, nes jis gali pakeisti jūsų gyvenimą. Didžiulių karjeros projektų geriau palaukti iki metų vidurio. Tai palankiau siekiant užsibrėžtų tikslų ir didinant finansinį komponentą. Tačiau metų pabaigą geriau praleisti taikoje ir ramybėje. Praleiskite daugiau laiko su šeima, antrąja pusę, pasirinkite išvyką su vaikais.

Žuvys

Pagrindinė užduotis, kurią šio Zodiako ženklo atstovas turėtų išsikelti 2022 metams, – stengtis išsaugoti viską, kas buvo pasiekta praėjusiais metais. Tai pasakytina ne tik apie materialų, bet ir apie dvasinį turtą. Daugybė anksčiau įvykusių situacijų padarė jus protingesnius ir išmintingesnius. Nukreipkite šias savybes tinkama linkme. Metų pradžioje teks spręsti su šeima ar mylimu žmogumi susijusias problemas. Tačiau, nepaisant visų sunkumų, galėsite juos išspręsti be didelių nuostolių. Metų vidurį ir pabaigą geriau skirti studijoms ar darbui. Nebijokite imtis rimtų projektų, sėkmė bus jūsų pusėje.

Subjektyvaus pobūdžio informacija, skirta pramogai.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Astrologinė prognozė balandžio 15–21 dienai

confident-noyce

Astrologinė prognozė balandžio 8–14 dienoms

confident-noyce

Astrologinė prognozė balandžio 1–7 dienoms

confident-noyce

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau