2019 metų horoskopas

2019 metų horoskopas 12 zodiako ženklų.

AVINAS

Bendras metų fonas nurodo labai produktyvius metus siekiantiems karjeros aukštumų, norintiems įgyvendinti planus ir padaryti reikšmingą proveržį. Artėjantys metai gali būti galingo šuolio laikas, ir tie Avinai, kuriems praėję 2018 metai priminė skolų grąžinimo ir sunkaus nuodėmių atpirkimo laiką, šie metai suteiks šansus pakilti aukščiau. Reiktų prisiminti, kad žvaigždės viską mato, viską žino, todėl Visatos malonės sulauks daug ir kantriai dirbantys, užsispyrę ir ambicingi.

Štai finansinėje srityje gali būti tikras perversmas. Ir tik nuo jūsų požiūrio priklauso, teigiamai jį priimsite, ar liksite ir vėl nepatenkinti. Situacija ta, kad į jūsų finansų sritį įžengs Uranas jau nuo kovo 7 dienos ir įneš naujovių. Pirmiausia, gali kilti noras atrasti naujus uždirbimo būdus, arba tapti laisvai samdomu darbuotoju ir turėti nepastovias pajamas. Kraštutinis variantas- impulso pagauti iššvaistysite visas santaupas, tvirtai įsitikinę rytojaus turtinga galia. Labiausiai laimės tie, kurie ras papildomą uždarbio būdą, kitaip vadinamas laisvomis pinigų įplaukomis. Visus metus tvyros mintis, kad pinigų tai yra – tai nėra, absoliutus chaosas.

Jei turite planų keliauti ar išvykti ilgesniam laikui į svečią šalį, tam rinkitės metų pradžią. Nuo vasaros šita temą bus sunku realizuoti. Labai geri metai mokslams, studijoms. Žinoma, ir dėstytojams, mokytojams, švietėjišką misiją nešantiems.

Iki kovo 7 dienos būsite vis dar neprognozuojami, bet optimistiški. Draugai ir nepriklausomas gyvenimo statusas puikiai tiks jūsų nuotaikoms. Na, o nuo kovo 7 dienos, visų didžiuliai nuostabai, ir vėl tapsite normalūs.

Metai gali išsiskirti padidintu domėjimųsi ezoteriniais dalykais. Todėl tikrai daugelį savo reikalų ir gyvenimo rebusų spręsite pas būrėjus ar kitus ateities pranašautojus. Pernelyg neužsibūkite ten, gyvenimas vyksta čia.

Labiausiai gali nukentėti šeima ir santykių sritis. Žvaigždės ten reikšmingo judėjimo nenurodo, tačiau didelis dėmesys kitiems dalykams jus nutolins nuo artimųjų. Taigi, jei vis dar esate tikri, kad esate santykių ir šeimos žmogus, kartais prisiminkite brangiuosius ?

JAUTIS

Jaučiai, labiausiai tikėtina, patirs didžiausius pasikeitimus 2019 metais. Ir jie bus labiau asmeniniai. Urano stipri įtaka prasidės maždaug nuo kovo 7 dienos, kuomet perversmų ir revoliucijų planeta keliems metams įžengs į stabiliojo Jaučio valdas.

Iš prigimties Jautis ypač prisirišęs prie materialumo, ar bet ko, kas jam aišku, suprantama ir įprasta. Net pats charakteris šio žemės stichijos atstovo labiau ramus ir aiškus. Štai Uranas- absoliuti Jaučio energijų priešingybė. Taigi, bus tikrai įdomu stebėti Jaučių gyvenimo pokyčius.

Pirmiausia 2019 metais, akcentas bus nukreiptas į asmeninius pasikeitimus. Tiesiog daugelis vieną rytą nubudę ir pamatę savo atvaizdą supras, kad pageidauja skubios ir kardinalios priešingybės. Ir tai įgyvendins, nes Uranas stipresnis už Jaučio galingus stabdžius. Jis išjudina viską, jis geba suformuoti žaibus. Taigi, žaibuos gyvenimai irgi.

Labai ryškiai pasikeis savęs ir savo rolės gyvenime supratimas. Tai, kas anksčiau atrodė normalu ir pageidaujama, 2019 metais transformuosis, kis. Prabėgus metams būsite kitokie. Tikiuosi, labiau laisvi nuo materialumo ir stabilumo. Išmoksite paleisti ir neprisirišti.

Dėl asmeninių pokyčių, kaip taisyklė, vyksta pokyčiai ir santykiuose. Kai keičiamės mes, keičiasi ir santykis su partneriu. Jis jus pamilo vienokius, 2019 metais jūsų tapsite kitu žmogumi. Ir jei toks naujas patiksite savo meilei – VALIO. Jei nepatiksite, irgi VALIO. Vadinasi, atėjo laikas sukti skirtingais keliais ir atrasti kitas meiles.

Gali ištikti reikšmingi pasikeitimai ir karjeroje. Tiems, kurie turi rimtų ketinimų ir planų, Saturnas ateis jų koreguoti. Ir korekcija bus griežta: jei nusipelnėte kruopštumu ir atsakomybe- gausite daug. Jei elgėtės nesąžiningai- krisite.

2019 metų rudens pabaigoje naudos atneš astrologijos, ezoterikos, ar bet kokios mistinės disciplinos studijos.

Nuo rudens daug keliausite. Galbūt kažkurie studijuos, išmoks kalbų, studijuos svetimas kultūras. Ar tiesiog daug ir maloniai keliaus.

DVYNIAI

Dvynių zodiako atstovai maždaug iki rudens pradžios kurs santykius. Tai reiškia, kad didžioji dalis vienišų zodiako atstovų sukurs ilgalaikius santykius arba sutiks tam tinkamą asmenį. Tiems, kurie jau yra santuokoje, metai žada partnerio reikalų gerėjimą tiek visuomeniniame, tiek profesiniame kontekste.

Užsiimantiems teise, bet kokios srities konsultantams laikotarpis palankus įgyti palankumo, mokių klientų antplūdžio. Kai kurie sulauks asmeninio populiarumo kilimo.

Žvaigždės perspėja, kad 2019 metais būsite labai optimistiški ir įsitikinę, kad sėkmė yra jūsų pusėje. Tačiau tai apgaulinga nuostata. Yra rizika pervertinti savo jėgas, jums trūks žemiško racionalumo. Imdamiesi naujų projektų, planų įgyvendinimo dešimt karų pamatuokite. Jei norite metų pabaigoje džiūgauti pasiektais rezultatais, daugiau racionalizuokite ir atsisakykite svaidymosi filosofinėmis idėjomis.

Jei planuojate keliauti, yra prasmės rinktis kalnuotas vietas. Bet kokiu atveju būkite pasiruošę kelionėse susidurti su sunkumais, apribojimais (skrydžių vėlavimas, bagažo dingimas ir pan). Kai kurie Dvyniai aktyviai planuos susieti savo gyvenimą su užsieniu ar užsieniečiu. Žvaigždės žada palaikymą.

Nors esate iš prigimties komunikabilus, aktyvus zodiako ženklas ir rutina, pasikartojančios gyvenimo situacijos jus vargina. Tačiau 2019 metais žvaigždės rekomenduoja atsisakyti chaotiškumo, naujų intelektualinių potyrių paieškų. Jūsų nervų sistema bus ypač pažeidžiama ir jautri. Todėl menkiausios perkrovos tik sunkins padėtį. Žvaigždės rekomenduota atrasti ramybės taikymo kasdieniame gyvenime praktikas. Jums puikiai tiktų kvėpavimo pratimai.

Visų metų bėgyje yra traumų pavojus. Sportas gali pridaryti rimtos žalos. Atsisakykite to. Praktikuokite ramybę ir susikaupimą.

Metai ypač palankūs vidiniams apmąstymams, savistabai, savianalizei. Kaip įrankį savęs pažinimui žvaigždės jums rekomenduoja astrologiją.

VĖŽYS

Vėžiams metai bus kontrastingi, kupini įvykių ir reikšmingų patirčių. Esminė metų tema bus santykiai. Ir ne tik santuokiniai, bet ir verslo, veiklos partnerystės.

Situacija tokia, kad jau apie 10 metų Vėžio zodiako ženklą per opozicijos aspektą veikia griovimo planeta Plutonas. Šita įtaka dar truks apie 5 metus. Todėl tiek Vėžiams, tiek bet kuriems kitiems turintiems planetų šiame zodiako ženkle lengva nebus. Bet po to sunkumo ateis naujas laikotarpis, naujas etapas.

Taigi, 2019 metais Vėžiai turės situacijas santykiuose, santuokoje, kurios privers permąstyti asmeninį požiūrį į partnerystę, pačią santuokos vertę. Čia gali būti situacijos, susijusios su antros pusės poelgiais (neatmetama neištikimybės tema), arba dėl jūsų pačių poelgių. Žvaigždės sako, kad tokiu metu neverta laikytis įsikabinus kito žmogaus, leisti baigtis tam, kas išgyveno savo bendrą etapą. Jei priešinsitės, gausite dvigubai. Plutonas nejuokauja, todėl geriau neiti su juo į konfliktą.

Tiems, kas turi teisinių reikalų, metai gali būti sudėtingi. Procesas arba baigsis kitaip, nei tikėjotės, arba gausite gerokai mažiau, nei buvo suplanuota. Jei planuojate turėti teisinių dalykų, 2019 metais būtų išmintinga jų atsisakyti.

Netikėtumų bus darbo reikaluose. Ieškantys darbo iki žiemos pradžios jau bus oficialūs darbuotojai. O tie, kas puoselėja viltį pakeisti esamą darbo vietą į “šiltesnę“, turėtų sėkmė lydėti pavasarį arba rudenį.

Gali stipriai pasikeisti jūsų draugų ir bičiulių ratas. Jus ypač trauks įdomūs ir charizmatiški asmenys, su kuriais bičiulystė bus dinamiška ir nenuobodi.

Sveikatos dalykai išliks aktualūs visus metus. Tai gali būti rimtos virškinimo (dažniausiai Vėžiai turi skrandžio bėdų) ligos, taip pat dėmesio gali pareikalauti širdis, stuburas, kaulų sistema, dantys.

LIŪTAS

2019 metai Liūto zodiako atstovams gali atnešti meilės svaigulį, vaiko gimimą ar tiesiog malonias akimirkas. Nors Jupiterio kelionė Šaulio zodiako ženklu žada sėkmę ir Liūtams (kaip tos pačios ugnies stichijos atstovams), tačiau konkretizuojant, Liūtų didžiosios dovanos laukia išvardytose srityse.

Taigi, vienišiai ar nusiteikę meilės iššūkiams, tegul daugiau laiko leidžia viešumoje, pasilinksminimo ir pramogų zonose. Taip suteiksite sau daugiau šansų ir galimybių susipažinti su potencialiais meilės objektais. Tiems, kurie labiau intravertai ir namisėdos, žvaigždės vistiek suorganizuos pasimatymų su santechnikais, laiškininkais, elektrikais. Planuojantiems šeimos pagausėjimą, metai žada būti vaisingi. O tiems, kurie patenkinti savo meilės vaisių skaičiumi, tebūnie budrūs ir itin atsakingi.

Dar 2019 metai žada būti ypač kūrybiški. Didelės sėkmės sulauks meno srities atstovai. Arba atras naujas kūrybos šakas. Metai palankūs įgyvendinti asmeninius projektus, atrasti naują hobi. Dėl pastarojo matyt taip pamesite galvą, kad juo tegyvensite.

2019 metais Liūtai gali išgyventi sunkumus darbe, santykiuose su pavaldiniais, ar bendradarbiais. Tai bus susiję su atsakomybės padidėjimu, darbo apimčių neadekvatumu. Jausite nusivylimą esamu darbu ir puoselėsite slaptas viltis mesti viską. Tačiau žvaigždės rekomenduoja tai atidėti kitiems metams. Arba rizikuojate visus metus būti laisvu nuo darbu. Bedarbiu kitaip sakant.

Būkite dėmesingi savo sveikatos būklei. Labai tikėtina, kad tikrai daug laiko praleisite gydytojo kabinete dėl vienokių ar kitokių sveikatos problemų.

MERGELĖ

Mergelėms 2019 metai gali atnešti naujus namus, ilgai lauktą santuoką ir netikėtą kelionę, bei šeimos pagausėjimą. Išsiilgusioms namų jaukumo ir šeimos idilės žvaigždės žada pačius geriausius rezultatus. Panašu, kad jau metų pradžioje prasidėjęs flirtas (iš pirmo žvilgsnio nieko nežadantis), metų pabaigoje išsivystys į tvirtą sąjungą. Būkite dėmesingi Žuvų arba Šaulio zodiako atstovams. Jie vieni didžiausių pretendentų į jūsų sunkiai pasiekiamą širdį.

Daug darbo lauke ir jūsų namuose. Vieni tvarkys, remontuos ir kitaip puoselės šeimos lizdelį. dar kiti rimtai planuos ir įsigys savo būstą. Geriausia ir palankiausia to imtis iki balandžio 11 dienos. O vėliau tam palankus laikas bus nuo rugpjūčio 18 dienos.

2019 metų astrologinis fonas labai palankus pratęsti giminę. Ir yra vilčių, kad jūsų racionalus protas šiemet bus bejėgis prieš žavią kūdikio šypseną. Linkiu produktyvių naktų ir ne tik.

Puikūs metai kūrybai. Jei manote, kad neturite menininko gyslelės, 2019 metais persigalvosite. panašu, kad labai netikėtai, bet stipriai kursite. Ir visai nesvarbu koks tai menas.

Daug linksminsitės, galbūt net imsite sportuoti. Žvaigždės žada daug malonių akimirkų ir neišdildomų įspūdžių visų metų bėgyje.

Jūsų ir taip jau turiningus metus turėtų praturtinti labai netikėta kelionė. Na suprantama, kad namai, šeima ir vaikai pasiglemš visą metų dėmesį. Ir apie keliones tikrai galvosite mažiausiai. Kol vieną dieną sulauksite neįtikėtino ir stulbinančiai greito pasiūlymo. Vykite. Jums tikrai patiks.

SVARSTYKLĖS

Svarstyklių zodiako ženklo atstovams 2019 metai turėtų būti pradėtų darbų užbaigimo metas. Bent jau iki metų vidurio. Žvaigždės rekomenduoja atsisakyti didelių planų užkariauti pasaulį, o labiausiai koncentruotis ties neužbaigtais darbais (kai kurie dalykai taip ir liko tik mintyse) ir jų materialiniu įgyvendinimu.

Planetų koncentracija visų metų bėgyje jūsų namų, nekilnojamojo turto, šeimos zonoje sako, jog tai yra tos temos, kur būsite maksimaliai aktyvūs. Metai turėtų išsiskirti mažu socialiniu aktyvumu, labiau uždaru ir nedemonstratyviu gyvenimu. Nors priklausote oro stichijai, vadinasi stiprioji jūsų pusė yra komunikavimas ir ryšiai, tačiau 2019 metais šiomis savybėmis pravartu visai nesivadovauti. Turėtumėte elgtis ypač praktiškai ir žemiškai, nes tai materialinio (čia turima minty ne piniginę pusę, o apčiuopiamus, realius dalykus, faktus) įsitvirtinimo laikas.

2019 metai Svarstyklių zodiako ženklo atstovams turėtų užbaigti vieną ciklą ir pradėti naują. Tai savotiškos transformacijos metai. Kai seni ir nebereikalingi dalykai, santykiai, įsitikinimai praras vertę. Ir vietoj jų ateis nauji. Jūsų gyvenimas patirs atsinaujinimą.

Taigi, pagrindinės permainos palies jūsų asmeninius namus: nuo nuosavo būsto įsigijimo iki kapitalinio jo remonto. Kitas svarbus parodymas – šeimos sampratos apmąstymai ir su tuo susijusių išvadų padarymas. Labai tikėtina, kad užkietėję vienišiai pajus nenumaldomą norą sukurti savo šeimą, kaip visa ko pagrindą. Jiems turėtų gerai seksis. Esantys pastoviame ryšyje gali patirti sunkumų. Tie, kurie turi sudėtingus santykius su tėvais, sieks atkakliai tai pagerinti.

Visų metų bėgyje, tikėtina, daug važinėsite pirmyn atgal. Gali tekti išvykti į komandiruotę. Žvaigždės nurodo naudingas pažintis. Stiprės susidomėjimas pomirtiniu gyvenimu. Gali išaugti trauka rizikai, ekstremaliems potyriams. Laikas palankus užsiimti dvasinėmis praktikomis.

SKORPIONAS

Skorpionams 2019 metai išsiskirs finansinėmis ambicijomis ir galimybe jas realizuoti, aktyvumą komunikacijoje ir moksle, netikėtumus santykiuose. Šio zodiako atstovai daugiausia sėkmingų galimybių ir proveržių patirs savo finansų reikaluose. Žvaigždės kužda, kad tai puikūs metas imtis savarankiškos veiklos, startuoti su verslo idėja. Juk dirbant samdomą darbą niekada nepramušite finansinių ribų. Geros sritys finansinei plėtrai gali būti mokslas, moksliniai pasiekimai. Taip pat importas/eksportas, prabangos dalykai ir paslaugos, juridinė sritis. Panašu, kad ir pasiūlymų bendradarbiauti galite sulaukti. Tik laiku pastebėkite.

Didelis dėmesys visų metų bėgyje koncentruosis į komunikacijos, judėjimo kelyje, mokslo reikalus. Tai puikūs metai pagilinti turimas žinias jūsų profesinėje srityje, arba imtis naujų mokslų. Tai, kad bus išmokta 2019 metais, įsimins ilgam ir neš vaisius ateityje.

Gali ryškiai pasikeisti jūsų bendravimo ratas. Žvaigždės rekomenduoja gerai įvertinti artimus ryšius ir padaryti reviziją. Juk puikiai suprantate, kaip nereikalingi kontaktai siurbia energiją. Taigi, 2019 metai labai natūraliai šį valymo, revizijos darbą atliks. Ir tik jūsų labui.

Ateinančiais metai reiktų išsaugoti dėmesingumą kelyje. Galite patirti nemalonių incidentų, sudėtingų ir pavojingų situacijų.

Nuo kovo pradžios pokyčiai keliems metams įžengs į jūsų santykių ir partnerystės teritoriją. Tikrai bus visko, o labiausiai netikėtumų. Beje, patys galite tapti nesutramdomi viliotojai ir laisvos meilės propaguotojai. Jei rimtai, tai santykiuose įsivyraus labiau draugiška ir laisva atmosfera. Ir tai tikras iššūkis įpratusiems prie aiškumo ir pastovumo. Taip jau nebus. Bus absoliučiai priešingai.

ŠAULYS

Šauliai turbūt patys sėkmingiausi iš zodiako ženklų 2019 metais. Tai susiję su Jupiterio judėjimu šiuo zodiako ženklu. O kur Jupiteris, ten sėkmė ir palankios galimybės, ten laimė ir gyvenimo malonumai tiesiog už tai, kad esate. Na ko ne karalystė. Bent jau iki gruodžio 3 dienos turite puikų laiką pasiekti ir realizuoti tai, ko vis nedrįsdavote. 2019 metai kaip tik turėtų būti suplanuoti taip, kad neliktų nepasiektų svajonių sąraše.

Metai puikiai tinka mokytis, įgyti naujų žinių. Nėra kažkokių rėmų ar konkrečių taisyklių, kokie mokslai labiausiai tinka pagal metų energiją. Todėl drąsiai mokykitės bet ko, svarbu žinios ir mokymosi procesas tegul teikia džiaugsmą ir pasitenkinimą.

Gerai seksis tiems, kurie savo gyvenimą susiejo su užsieniu. Bet kokie reikalai, liečiantys užsienį, užsieniečius, užsienio įmones, neš naudą ir sėkmingumą. Gali stipriai išaugti jūsų autoritetas. Visuomenėje, socialiniame gyvenime turite galimybių sužibėti, pasireikšti, atsiskleisti.

Nuo gruodžio ryškiai pasikeis piniginiai reikalai- matyt kad labiau į gerą pusę. Aišku, taupyti ir tinkamai tvarkyti savo finansus jūs ir taip mokate, todėl nevaldomus pirkimo impulsus sugebėsite pažaboti. Būkite dėmesingi, pasirašydami dokumentus, sutartis. Dėl šventos ramybės, kad klaidos neįsiveltų. Galite sutikti gan keistų žmonių. Juos bus sunku suprasti, tačiau trauks lyg magnetas. Nepakliūkite į jų apgaulingo žavesio pinkles.

Kažkas naujo ir netikėto jūsų laukia darbinėje srityje. Ar jau mąstote apie savarankišką veiklą? Jei dar ne, mąstysite nuo kovo, laikas bus palankus atsiskirti ir dirbti sau.

OŽIARAGIS

Ožiaragiai jau turbūt priprato prie Plutono energijų savo zodiako ženkle. Jis čia vieši jau apie dešimtmetį ir nesiruošia trauktis. Tai ilgalaikis tranzitas, kuris keičia Ožiaragių savivoką, savivertę, gyvenimo suvokimą iš esmės. Plutonas yra magas, gebantis valdyti ir įtakoti aplinką (kitus žmones taip pat) vien savo skverbiančiu žvilgsniu.

Tai alchemikas, transformuotojas, ateinantis sugriauti ir sukurti iš naujo. Tai mirtis ir gimimas. Visose šiose energijose gyvena Ožiaragiai. Todėl 2019 metai esminių, reikšmingų pokyčių neišvengs. Todėl būkite pasiruošę paleisti atgyvenusius dalykus, daiktus, žmones. Į jų vietą ateis labiau vertingo ir atitinkančio jūsų dabartinę būseną.

Kitas svarbus metų parodymas- Saturno judėjimas Ožiaragio zodiako ženklu. 2019 metais ši kelionė tęsis (prasidėjo 2018). Tai reiškia, kad Ožiaragiams tai atsakomybės už savo gyvenimą ir veiksmus prisiėmimo metai. Jei manote, kad ši savybė jūsų charakteryje yra silpna, ugdykite ją. Nes pagal astrologiją brandus žmogus yra tas, kuris geba prisiimti atsakomybę už savo gyvenimą. Taigi, 2019 metai mokys jus būti atsakingais. Jei vengsite ir visaip nuo to išsisukinėsite, patirsite kaulų, dantų ligas.

Metai gali atnešti meditacijos malonumą. Bendrai, turėsite norą tam tikrai atskirčiai, vienumai. Nesipriešinkite šitam jausmui ir poreikiui. Jis 2019 metais yra būtinas.

Gruodžio mėnesį vienatvės laikas baigsis. Tuomet galėsite reikštis aktyviai ir būti socialiai labiau aktyvūs.

Laukia kažkokie netikėti pasikeitimai jūsų namuose. Galbūt įsigysite taip svajotą būstą arba netikėtai persikelsite gyventi į kitą miestą.

VANDENIS

Vandeniams 2019 metai turėtų būti labiau ramūs, be akcentuoto visuomeninio gyvenimo ir grandiozinių planų realizacijos. Astrologinė situacija metų bėgyje akcentuoja labiau vidinių procesų, transformacijos svarbą.

Reiktų suprasti, kad vidinis persitvarkymas, nėra viešas gyvenimas, ir nėra tik meditacijos bei dvasinės praktikos (mantrų giedojimas, orientacija tik į religines bendruomenes ir jų veiklą). Vidinis 2019 metų gyvenimas labiau sako, kad jums turėtų būti svarbu susitvarkyti, išsivalyti savo vidinį pasaulį: atsikratyti įsisenėjusių kompleksų, įsitikinimų, tam tikrų scenarijų cikliškumo.

Apsivalymo procesas svarbus tam, kad išeitumėte į geresnį, jeigu norite – aukštesnį lygmenį (sielos evoliucijos prasme). Tik pašalinę vidinius trukdžius turėsite kitais metais socialinį, visuomeninį proveržį. 2019 metai geriausiai realizuosis tiems, kurie išliks pastabūs ir jautrūs savo vidiniams gyvenimui. Tai apsivalymo, išsiveržimo iš vidinių ribų metas.

2019 metais turėtų pasikeiti jūsų bendravimo ratas, aplinka. Jau nuo kovo 7 dienos pastebėsite poreikį naujoms pažintims. Drąsiai junkitės prie bendraminčių rato, šliekitės prie panašių į jus asmenų. Tai yra draugiško ir neįpareigojančio bendravimo metai.

Žvaigždės sako, jog stipriai ir rimtai domėsitės astrologija, astronomija, kosmosu. Ir tai puikus metas šių disciplinų studijoms.

Metai bus dinamiški, kupini judėjimo, trumpalaikių kelionių. Tai jus praturtins ir kels laisvės jausmą. Patirkite tai. Kažkas galbūt pakeis gyvenamąją vietą. Ir tai gali būti persikėlimas į kitą miestą ar vietovę.

2019 metais sutiksite daug puikių ir įdomių žmonių. Kai kurie jų gali užimtas aukštas socialines ar visuomenines pozicijas. Yra didelė viltis, kad jie taps jūsų artimais draugais.

Pajamos gali kelti tam tikrų baimių ir abejonių. Bet, labiausiai tikėtina, jos neturės realaus ir aiškiai įvardijamo pagrindo.

ŽUVYS

Žuvims 2019 metai turėtų atnešti naujus draugus, malonią bendraminčių draugiją. Tiesa, prieš tai kai kurie ilgalaikiai ryšiai gali nutrūkti. Išeina tai, kas jūsų nebeaugina, tiesa?

Metai gali atnešti puikius karjeros ir profesinius pasiekimus. Žinoma, jei tai jūsų gyvenimo vertybė. Tiems, kuriems ir be to gyventi gera, žvaigždės pateiks malonių įspūdžių. Bendrai, visas metų fonas Žuvims žada visokeriopą plėtrą ir pasisekimą. Vis svajojusiems ir atidėliojusiems svajonių įgyvendinimą, 2019 metai turėtų įkvėpti išdrįsti. Mažai pastangų ir dideli rezultatai- tokia 2019 metų strategija Žuvims.

Kažkurių gyvenimas gali pasikeisti ir dėl socialinio statuso pasikeitimo (ypač moterims tai gresia santuoka). Dar kitiems – aukštu postu ar populiarumo augimu. Nelygu kokie jūsų užmojai. Metai turėtų būti palankūs politikams.

Nuo kovo bus permainų jūsų žinių reikaluose. Panašu, kad Žuvys okupuos seminarus, įvairius kursus, ar tiesiog gilins tam tikras įdomias žinias. Tiesa, visai naudinga šiemet mokytis astrologijos ar tyrinėti kosmosą.

2019 metais labai svarbu gilintis į savo poreikius ir norus. Jums iš prigimties yra sunku skirti dėmesį sau ir savo poreikiams. Esate zodiako empatija ir parama. Tačiau 2019 metais žvaigždės rekomenduoja savo dėmesį kreipti į save. Truputis egoizmo jums bus į naudą. Gilinkitės ir tyrinėkite sapnus. 2019 metais galite patirti, jog sapnai neša labai daug informacijos apie jus ir jūsų gyvenimą. Tai savotiškas raktas visiems klausimams atrakinti.


Palikti komentarą

* JP.lt už komentarų turinį neatsako. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. JP.lt pasilieka teisę šalinti necenzūrinius, nekultūringus ir neetiškus skaitytojų komentarus, kaip ir tuos, kuriais skatinama visuomenės grupių nesantaika, šmeižiami ar įžeidinėjami žmonės, o duomenis apie tai Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti teisėsaugos institucijoms. JP.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Astrologinė prognozė kovo 18–24 dienoms

confident-noyce

Astrologinė prognozė  kovo 12–17 dienoms

confident-noyce

Astrologinė prognozė kovo 4–10 dienoms

confident-noyce

Naujausi straipsniai

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikti Skaityti daugiau